|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בחדרי כושר ברמה כזאת אבל זה היה בחו"ל
בארץ שלנו זה לא מתקרב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() סעמק נראה לי גמרתי בתחתונים.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מה שהכי הרג אותי שיש מיליון ספות ודאמבלים אבל רק 6 מכונות אירובי :p
זה פשוט אידאלי בשבילי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() יש חדר כושר אחד שבכלל מתקרב לרמה כזאת בארץ? :\
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רק גאידמק יכול להקים פה דבר כזה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פייי יאללה חלום בישביל כל אחד שמיתאמן
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתם צריכים את כל זה?
אז יש מאה ספות לחיצה בשיפוע, אז? מספיק לי שתיהיה ספה אחת - אבל שתהיה פנויה כל פעם שאני יצטרך אותה. פשוט תחשבו על זה .. יותר ספות -> יותר אנשים = טור נשאר +- זהה. איפה אנטון שיתחיל לנהום לנו על Hardcore. ומ'זה משנה לכם כמה אירובי יש שם, העיקר שיהיה שם את הציוד שאתם צריכים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה החדר כושר הכי טוב
![]() כל השאר שטויות
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש לי חלומות רטובים על מכונים כאלו
*ארבל מתגעגע לטיול בחו"ל*
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מה אתה מדבר.
יש שם סקוואט ראק(גם דדליפט), מקום לפוור קלין, מקום לאימון קפיצות. לחיצות חזה ורגליים מכול הסוגים פולי עליון! מקום אדיר הלוואי עליי להתאמן שם.
![]() |
#15 |
|
![]() אומנם זה נראה מוגזם מדי ,אבל תבין שבמכון שכזה ,הסיכוי שלא תהיה פנויה מכונה שאתה צריך הוא אפסי....מכונות תפוסות זאת הסיבה היחידה שאימונים לוקחים שעתיים לפעמים.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה להתאמן בלי תור? תתאמן בבית.
אין סיבה לבנות חד"כ שלא יבייש קניון, סה"כ בשביל לא לחכות תור. מה שכן מקבל את הטענה שלך,לגיטימית, וזאתי גם הסיבה היחידה שמצאתי, אבל לדעתי חד"כים כאלה זה לא בשביל "לא לחכות תור" אלה יותר לעשות בית זונות מהספורט,ולהפוך את זה לסוג של מועדון לדעתי(אולי חד"כ כזה הוא שונה במקצת בגלל שרוב הציוד שלו פונה לקהל הגברים אבל עדיין, הבנת את הפואנטה). או שפשוט אפשר לעזוב אותי בשקט ולא להגיב,סה"כ מורעל מ'זה שעוד מעט מתחיל להתאמן בבית :p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל חביבי, קראת בכלל את כל התגובות שלי?
טענתי שאני לא מבין מה כ"כ חלומי במקום הזה למתאמן רציני, את הציוד שיש בתמונות יש ברוב החדרי כושר בארץ,פשוט בחד"כ הזה יש את הציוד הזה הרבה פעמים אותו מכשיר ואני שואל מה כ"כ חלומי בזה? בקיצור כמו שאמרתי קודם, בית זונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Fuck Me
איזה מכון חלום אלוהים ישמור למה אין לנו דברים כאלה?! 100 בנצ'ים בשיפועים שונים, 100 כלובים, פאקינג אפילו משטחים לפאוור קלין, יא אללה.
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל אחד ואיך שנוח לו,טוב יותר במכון בגלל שאתה מכיר שם אנשים ויש שם יותר ציוד. תאמין לי במכון אתה יכול להשיג כלוב סקווט,שבבית סיכוי מאוד נמוך שיש למישהו. וכדומה.. |
|
![]() |
![]() |