|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() לקטוז (סוכר חלב) מה הערך הגליקמי של זה? האם מומלץ לצמצם מזה כמה שיותר?
כי ראיתי שבחלב יש הרבה לקטוז לכן אני מעריך שלא מומלץ לשתות חלב שרוצים לעלות נקי ... גם ראיתי שבקוטג' יש הכי מעט למוצרי חלב ביחס לחלבון ורוב האנשים אוכלים פה קוטג' זה בגלל זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() ????????/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שיש גלוקוז, פרוקטוז, מלטוז סוכרוז וכו' יש גם לקטוז שהוא סוכר החלב.
אם אתה לא רגיש ללקטוז אין שום סיבה להימנע ממנו או לצמצם את צריכתו.
__________________
שמוליק |
![]() |
![]() |