|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. מה ההבדל בין חזה עוף לשניצל?
2. מישהו יכול לתת לי את הערכים התזונתיים של חזה עוף? חלבונים, פחמימות וכו'. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שעל שניצל יש ציפוי והוא מבושל בדרך מסויימת.
__________________
17, 1.81, 75, 10%~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדרך כלל שניצל בהכנה על מחבת מוסיפים ביצה כדי לערבב את השניצל ומוסיפים פירורי לחם והרבה שמן ובקיצור, לא ! (לא לשניצל עדיף חזה עוף.)
ערכים של חזה עוף 200 גרם הם : 258 קלוריות 46 חלבונים 6 שומן 5.2 פחמימות 120 מ'ג כולסטרול
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
![]() |
![]() |