|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() שאני מסיים תאימון רגליים
סקוואט לחיצות רגלים ותאומים אני מרגיש כאילו הלכו כל השרירים ברגלים ואני צריך לחזור איזה 2.5 קילומטר גם לכם זה קורה מה אתם עושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() נושא כאוב וידוע לפעמים שאני חוזר מהמכו ןאני נראה כאילו דפקו אותי בתחת. אתה יכול בינתיים לנוח קצת ולאכול ואז תילך או שתשיג טרמפ.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלך זה יעזור לדומס לעבור...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח..... אני מיתאמן בבית אחרי סקווט ותרגילי רגליים אני בקושי הולך למיטבח!!!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני עושה? עוד 50 דקות אירובי
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה להתאמן בגאראז' הצמוד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואי התחלתי Ab האחרי האימון הראשון חזה כתפיים ויד אחורית
האימון חזה הלך מצויין האימון כתפיים חרא כי אין דאמבלים עם המשקל שאני צריך אז יש הפרש גדול מדי בין קל לקשה יום אחרי זה החזה והיד אחורית היו תפוסים כל חזק.. חשבתי שלא יכול להתפס ככה כלום אף פעם יומיים אחר כך היה לי אימון גב יד קדמית ורגליים הרגלים נתפסו לי כל כך חזק שהייתי צריך מעלית כדי ללכת לחרבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
yardan כנס אלי לאיסקיו אחי 223523353 אני חייב לששאול אותך כמה דברים, השינוי שלך קטלני דבר איתי אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה את זה בתור תרגיל ראשון ובזמן האימון של מקומות אחרים אולי , הרגליים ינוחו
|
![]() |
![]() |