|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני מתאמן בערך חודשיים אחרי חזרה,הייתי מתאמן פעם כבר כמה פעמים,
אבל אני אישית לא מחשיב את זה,בהתחלה עבדתי עם תוכנית גלובלית כזאותי שהמאמן מחלק,משהוא חרטא{למאמן אין כבר כוח לכלום זה החיסרון של החדר כושר הזה},אז פגשתי איזה מאמן חדר כושר שהיה מאמן ואני מכיר אותו בתור אחד שמבין,עד כמה?אין לי מושג, הוא בנה לי תוכנית אימונים,שבעצם המטרה היא לנפח תשרירים ולעלות במסה, אז הנה היא....תגובות,הערות,שיפורים,יתקבלו בשמחה,רק בבקשה מי שבטוח ב 100 אחוזים במיוחד בשיפורים,תודה רבה מראש למגיבים. עוד הערה קטנה,אני אישית מרגיש שאני יכול לעשות יותר,ולפתח יותר,כאילו התוכנית הזאות לא מספיקה לי כבר. יום ראשון חזה *לחיצה בשכיבה מוט *לחציה בשכיבה מוט חזה עליון *לחיצה בשכיבה דמבלים 3 סטים של 10 8 6 יד קידמית *מוט W בעמידה *עמידה עם דמבלים *ישיבה על מכשיר יעודיי 2 סטים של 10 8 יש להדגיש את היום הזה אני בניתי כי אין לי מושג מה המאמן הזה רשם לי בדף בקושי אפשר לתפוס אותו בשביל שהוא יסביר, בכללי אני דיי מרוצה מהיום הזה רק מהקטע של היד קידמית בתרגיל השלישי. יום שלישי גב,יד אחורית *מנוף רחב לקדימה,במכשיר יעודיי *חתירה בכפפיה עם מכשיר יעודיי{למי שלא מבין הדבר הזה שעומדים עליו ומרימים לכיוון החזה,כמו עם מוט רק שזה מכשיר מיוחד} *מסור עם דמבל כמובן יד אחורית *לחיצה צמודה בשכיבה,אם מוט של החזה *ישור מרפקים למצח בשכיבה *מנוף ישר יד אחורית 2 סטים של 10 8 יום חמישי כתפים טרפזים *לחיצה מאחורי הראש מוט בישיבה{מכשיר יעודי} *חתירה רחבה בעמידה לסנטר מוט W *שתי דמבלים וידים לצדדים *הרמת מוט שכמות *רגלים תאומים פה ישנה בעיה כי יש לי קרע במיניסקוס אז אני משתדל לעשות רגלים במשלקים נמוכים ולפעמים רק תאומים,מהשבוע אני יתחיל לעשות אבל בעדינות. טוב זה התוכנית מחכה לתגובות..