|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
![]() אני כבר חודש מתאמן, למען האמת אני רואה תוצאות רגילות שזה אומר רק שרירים מנופחים לא שהם גדלו בצורה קריטית.. פשוט נראים כאילו אני מפעיל אותם הרבה זמן :p האם כדאי לי לאחר חודש אימון להגיד את האימון לכמעט יומיומי? חשבתי על 5-4 פעמים בשבוע..
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תנסה,אם לא מנסים לא יודעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול אבל אתה צריך בשביל זה לשנות תוכנית אימונים... אתה לא יכול לעשות Fbw (לעבוד כל אימון על כל הגוף) כל יום בלי מנוחה - השרירים חייבים מנוחה. בשביל זה המציאו את הפיצולים
![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקי אהבתי את הרעיון אבל... יוצא שכל דבר יהיה בהפרש של שלושה ימים נגיד הידיים זה יום ראשון יום שני זה הבטן והחזה יום שלישי זה הרגליים ואז הידיים יום רביעי? יש פה הפרש, לא נראה לי כדאי.. תוכל להסביר לי על FBW? או לתת לי מאמר המסביר את זה?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() תעשה ככה :
תוכנית Ab A : חזה , יד קידמית ורגליים B: גב , יד אחורית כתפיים . + שלוש פעמים בשבוע אימון בטן . תעשה 24 סטים שבועיים לשריר גדול תעשה 12 סטים שבועיים לשריר קטן
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...250&passok=yes
מהבלוג של קריטיס .. אבל זה לא מסביר כ"כ טוב על מהות הפיצולים עצמם אלא רק על היתרונות והחסרונות של AB נגד FBW ודברים אחרים. מצטער - זה הכי טוב שמצאתי.
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא סתם מחלקים את האימונים איך שרוצים.. יש שרירים שעדיף לאמן ביחד... קיצר תסתכל פה בפורום בתוכניות אימונים ותראה מה מתאים לך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה אני אלך לקרוא את זה עוד מעט..
יש כאן גם מאמר על כל תרגיל ושמות וכו'? עלמנת שאכיר?
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תודה רבה
![]() יש תרגילים שאתם ממליצים? ועוד דבר.. הנה תמונות שלי כפי שניתן לראות אומנם רואים לי את שני הריבעוים העליונים, אבל את האמצעים אני לא רואה כל כך, האם אני צריך עוד להרזות? אחוז השומן שלי עומד על כ18 אחוז לכל היותר, האם דרוש פחות עלמנת להראות גוף יפה? ![]() ![]() על החזה אני עובד כבר חודשיים וכך גם על הריבועים. כל השאר זוהי תוצאה של חודש אימונים. האם יש משהו שאתם רואים שכדאי לי להשקיע בו יותר זמן פיתוח וכדומה? תודהה ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() אחוז שומן גבוה ויש קרס קטנה אבל תמשיך מסה נקיה!!כמה חודשים ואז חיטוב אבלל מה חיטוב את תצטרך!
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז לעשות תהליך הרזיה? או שזה ירד עם החיטוב?