ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-11-07, 18:10   #1
shahar761
חבר פעיל

ברירת מחדל קטן מידי?

אני מקווה שזה הפורום המתאים..

רציתי לדעת כי זה מענייין אותי מה אתם חושבים מאיזה גיל כדאי להתחיל להתאמן[לא ישר לתחרויות או דברים כאלה...]
ובינתיים לאיזה מטרה אתם מתאמנים/כמה זמן
ובכלל גילאים של המשתמשים פה..

אני התחלתי למשל לפני ארבע חודשים [עוד שבועיים 13] מסה נקייה ועלייה בטירוף חייב..חח,
shahar761 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-07, 18:24   #2
alex81
חבר פעיל

הסמל האישי שלalex81

מי גיל 17 ככה תתחיל שתיגבה והכל ותיתפח
אני התחלתי כשהייתי בן 16 וחצי מיתאמן שנה וחצי חזק
המטרה להיות כמו המלךך רוני קולמן אולי לא הוא אבל חצי ממנו כן
alex81 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-07, 18:30   #3
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

אין הגבלה
אפשר מגיל 10 אפילו
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-07, 19:07   #4
Spit-Fire
חבר פעיל

איזה מצחיק לשמוע מילד בן 12 אומר :
" עלייה בטירוף !! "
כמה כבר ילד בן 12 יכול לעלות בטירוף במסה? ועוד נקי חחח
בלי לזלזל אחי .. חכה עם האימונים טיפה בשביל תוצאות או שתתאמן ואל תצפה ליותר מידי..
Spit-Fire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 12:58   #5
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

אם אני הייתי במקומך לא הייתי מתחיל לגיל כזה מוקדם חדר כושר ,הייתי יותר עובד על סיבולת לב ריאה ותרגילים עם הגוף שלך בלבד כמו מתח , כפיפות בטן שכיבות סמיכה ועוד..אולי איזה חוג קרב מגע אגרוף\תאילנדי..ובאיזה גיל 15-16 אולי חדר כושר..זאת דעתי בלבד

אני אישית שנתיים קרב מגע ושנה חדר כושר עכשיו אני בן 18 , התחלתי בגיל 15
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 13:41   #6
shahar761
חבר פעיל

אני יודע שזה יחסית גיל צעיר,אבל כבר הוכח שזה לא פוגע בצמיחה ישירות [אם לא נתלהבים ומנסים להרים 60 קילו בלחיצת חזה..]
חוץ מזה שאאני מבין מה אני עושה,אני מבין את המשמעות למשל של מנוחה ואני יודע איך לא לפגוע בעצמי..
לspit fire יכול להיות שאני קצת קטן [חוצמזה אני בן 13] אבל כבר התחלתי לראות תוצאות יפות שקודם לא ממש היו..
לגבי demon אני התחלתי בחדר כושר של הילדים,דיברתי עם אנשים הבנתי יותר לעומק טכניקות כמו של סקוואטים דד ליפטים ועוד דברים כאלה[דד ליפט אולי אני עוד לא יעשה כי אני רוצה קצת יותר להתאמן על הטכניקה אבל סקוואטים למשל התחלתי מגיל 11..]
עכשיו אני כבר עובר לחדר כושר אחר עם משקלים יותר כבדים ויותר רצינות...
אני מודע לכך שתוצאות יהיו קצת יותר איטיות אבל יש לי את הזמן בשביל זה..חוץ מזה שבערך בעוד שנה ככה שאני יהיה בן 14 ככה לפי מה שהבנתי השרירים די מפתחים את עצמם בגלל הטסטוסטרון הגבוה ממאמץ רגיל,חשוב מה יהיה איתי שיהיה לי כבר בסיס מעולה ואני כבר יוכל להרים משקלים רציניים..

אני לא בא לשלול את דעתו של אפחד אני רק חושב שכל מקרה לגופו,ראיתי פה תוצאות מדהימות של אנשים גם כמו demon שאני מקווה אם אי פעם אני יגיע אליהם ...
רציתי לדעת בסופו של דבר כמה זמן אתם מתאמנים ואיך?חוויות קצת אכזבות ודרכים להתמודד כל מיני מקרים דברים כאלה...
ישן 01-12-07, 13:46   #7
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar761
אני יודע שזה יחסית גיל צעיר,אבל כבר הוכח שזה לא פוגע בצמיחה ישירות [אם לא נתלהבים ומנסים להרים 60 קילו בלחיצת חזה..]
חוץ מזה שאאני מבין מה אני עושה,אני מבין את המשמעות למשל של מנוחה ואני יודע איך לא לפגוע בעצמי..
לspit fire יכול להיות שאני קצת קטן [חוצמזה אני בן 13] אבל כבר התחלתי לראות תוצאות יפות שקודם לא ממש היו..
לגבי demon אני התחלתי בחדר כושר של הילדים,דיברתי עם אנשים הבנתי יותר לעומק טכניקות כמו של סקוואטים דד ליפטים ועוד דברים כאלה[דד ליפט אולי אני עוד לא יעשה כי אני רוצה קצת יותר להתאמן על הטכניקה אבל סקוואטים למשל התחלתי מגיל 11..]
עכשיו אני כבר עובר לחדר כושר אחר עם משקלים יותר כבדים ויותר רצינות...
אני מודע לכך שתוצאות יהיו קצת יותר איטיות אבל יש לי את הזמן בשביל זה..חוץ מזה שבערך בעוד שנה ככה שאני יהיה בן 14 ככה לפי מה שהבנתי השרירים די מפתחים את עצמם בגלל הטסטוסטרון הגבוה ממאמץ רגיל,חשוב מה יהיה איתי שיהיה לי כבר בסיס מעולה ואני כבר יוכל להרים משקלים רציניים..

אני לא בא לשלול את דעתו של אפחד אני רק חושב שכל מקרה לגופו,ראיתי פה תוצאות מדהימות של אנשים גם כמו demon שאני מקווה אם אי פעם אני יגיע אליהם ...
רציתי לדעת בסופו של דבר כמה זמן אתם מתאמנים ואיך?חוויות קצת אכזבות ודרכים להתמודד כל מיני מקרים דברים כאלה...
כן אבל כמו שהבנתי שאימון מתחת לגיל 14 יכול לפגוע במפרקים..אני תאמת לא יודע מה אתם עושים בחדר כושר של הילדים ככה שאולי אני טועה טיפה אבל בכל מקרה זה טוב שהתחלת בכללי להתאמן ולא יושב בבית אוכל+זה שאתה צובר ידע כבר עכשיו ובונה בסיס זה טוב..אם זה לא יפגע לך במפרקים , תשמע הרווחת
בכל מקרה בהצלחה בהצשך אני מקווה שתגיע למטרה שלך

ורגע אתה עובר למבוגרים בגיל 13?זה מגיל 14 לא?
ישן 01-12-07, 14:20   #8
shahar761
חבר פעיל

אני עובר לחדר כושר שלך אם שחכת..חחח

כן זה מגיל 14 ובגלל זה אני צריך מחר לעשות כמה בדיקות ..

אגב לגבי המרפקים אתה מתכוון לאלה שביידים או ברגליים?כי ברגליים זה הרווח הזה שכולם מודאגים שבגללו ילדים לא יכולים להתאמן..הוכח שזה די שטותי..
ישן 01-12-07, 14:45   #9
Dubano
חבר פעיל

אני מסכים עם דמון !

תקשיב סהר... אולי זה לא פוגע בגביה אבל בגיל 13-14 הגוף שלך רק צומח לגובה אבל עדין לא ממש מתרחב ומתחזק (בניית שרירים, התעבות של גידים, ותחזקות של רצועות וכדומה)

לכן עבודה כבדה בגיל הזה לדעתי ממש לא כדאית,

בנוסף לכך שפרקים שלך עדין לא מעוד חזקים הם גם לא מאומנים, מיילה אם הייתה אומר לנו תשמעו אני בן 13 ואני מגיל 7 בג'ודו. אז היינו אומרים לך:" לך על זה בחור, תתאמן תאכל ותישן !"
אבל בגלל שהגוף שלך עוד לא עבר התנייה ומורגל באימונים לא כדי לך להתחיל מברזלים

לעומת זאת, אני ממליץ לך בחום עם אימונים במשקל גוף בטווח חזרות גבוה יותר כמו

מתח, שכיבות סמיכה, עמידות ידים, כפיפות בטן, ריצות (גם ארוכות וגם ספרינטים)

בטווח חזרות גבוה (שים לך מטרה לעשות 25 מתח, 40 שכיבות סמיכה עם כל הספרי לימוד שלך בתיק 200 כפיפות בטן ולרדת מ 8 דקות בריצת אלפיים)

"With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. "
(Fight Club)
Dubano מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 16:01   #10
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
אני עובר לחדר כושר שלך אם שחכת..חחח

כן זה מגיל 14 ובגלל זה אני צריך מחר לעשות כמה בדיקות ..

אגב לגבי המרפקים אתה מתכוון לאלה שביידים או ברגליים?כי ברגליים זה הרווח הזה שכולם מודאגים שבגללו ילדים לא יכולים להתאמן..הוכח שזה די שטותי..
אני מתכווןן להכל..בגיל הזה אתה עוד לא בנוי לעומס לדעתי..ברכיים , מרפקים ..נו אם זה מגיל 14 אז איך אתה בן 13 תוכל להתאמן?מה הבדיקות יעזרו?
ישן 01-12-07, 16:11   #11
shahar761
חבר פעיל

במזל ההורים שלי לא רואים את התגובה הזאת חח

אבל עכשיו ברצינות לא תמיד הגיל מראה את היכולות של הבנאדם..אני יודע שאני יכול להצליח בקטע הזה אם אני רק אתאמץ..אולי לא יגיע לרמות שלכם אבל למשהו לפחות..אני יודע שאסור לי להפריז בגלל זה אני התחלתי בחדר כושר של הילדים..אגב למכונים אחרים שלא אכפת להם ,הם יתנו גם לילד בגיל 12 להיכנס בגלל הכיס של ההורים שלהם..המזל שלי שנפלתי על מקום שגם הבטיחות חשובה לו
[לגבי מקומות שלא אכפת להם ממש אני יכול לציין כמה שמות..]

אני לא אומר שאני יודע הכל ואני גם לא מתיימר להגדיר את עצמי ככה..[בשביל זה יש דיאטניות בשקל חח]

לדעתך demon מאיזה גיל אפשר כבר להתאמן ולראות את התוצאות במהירות..,אגב זה נכון למשל שביגלאים כאלה [13-14] השרירים דיי מתפתחים לבד בגלל רמות טסטוסטרון גבוהות במיוחד גם ללא מאמץ מיוחד[כמו החד"כ לדוגמא..]אז מה תיהיה ההשפעה על זה?
ישן 01-12-07, 16:33   #12
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
במזל ההורים שלי לא רואים את התגובה הזאת חח

אבל עכשיו ברצינות לא תמיד הגיל מראה את היכולות של הבנאדם..אני יודע שאני יכול להצליח בקטע הזה אם אני רק אתאמץ..אולי לא יגיע לרמות שלכם אבל למשהו לפחות..אני יודע שאסור לי להפריז בגלל זה אני התחלתי בחדר כושר של הילדים..אגב למכונים אחרים שלא אכפת להם ,הם יתנו גם לילד בגיל 12 להיכנס בגלל הכיס של ההורים שלהם..המזל שלי שנפלתי על מקום שגם הבטיחות חשובה לו
[לגבי מקומות שלא אכפת להם ממש אני יכול לציין כמה שמות..]

אני לא אומר שאני יודע הכל ואני גם לא מתיימר להגדיר את עצמי ככה..[בשביל זה יש דיאטניות בשקל חח]

לדעתך demon מאיזה גיל אפשר כבר להתאמן ולראות את התוצאות במהירות..,אגב זה נכון למשל שביגלאים כאלה [13-14] השרירים דיי מתפתחים לבד בגלל רמות טסטוסטרון גבוהות במיוחד גם ללא מאמץ מיוחד[כמו החד"כ לדוגמא..]אז מה תיהיה ההשפעה על זה?
זה לא קטע של להשגיע לתוצאות..אני לא אומר שזה לא טוב שרירים בגיל מוקדם..אלה יותר לתווך הארוך..שבגיל 25 לא יתחילו בעיות מפרקים וכאלה אתה מבין?
ומה זה ל א יגיע לרמות שלכם?מה זה הגישה הזאת אנחנו , אישית אני לא איזה מטר 70 100 קילו 7 אחוז שומן שממש קשה להגיע אליו..אני בטוח שאם אתה נכנסת חזק לקטע הזה בגילי תיהיה הרבה יותר מסיבי ממני...תתאמן כדי להשתפר אם אתה רואה שיפור אפילו קילו אחד של שרירים תיהיה גאה בעצמך ועל תחשוב ואי למישהו יש הקף 50 ואני אפס..
ישן 01-12-07, 16:37   #13
shahar761
חבר פעיל

בנתיים יש לי היקף שלושים /29 חח...

תראה זה לא שאני ממעיט בערכי פשוט התוצאות שלכם זה נראה אצלי כמו דבר בלתי מושג...אבל אני יודע שיום אחד אני יוכל להגיע לדבר כזה נכון?...
ישן 01-12-07, 16:59   #14
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
בנתיים יש לי היקף שלושים /29 חח...

תראה זה לא שאני ממעיט בערכי פשוט התוצאות שלכם זה נראה אצלי כמו דבר בלתי מושג...אבל אני יודע שיום אחד אני יוכל להגיע לדבר כזה נכון?...

חח נו אתה בן 13..אם אתה על אחוז שומן נמוך זה בכלל סבבה אש..אני מכיר אנשים בגילי עם היקף 28 ככה שתשמור את מה שאמרתי כרגע בראש כל פעם שאתה מתאמן..
וברור שתוכל אפילו יותר ..הרבה יותר מקווה גם אני יגיע ליותר ממה שאני עכשיו
תגובה