|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לבנות תוכנית לעבודה על סיבולת לקראת יום סיירות (10 לינואר) אני חייב לעבוד חזק על גב, ככתפיים וכמובן גם רגליים... כל השרירים גם כן אסור לזלזל בהם כמובן... (אבל הריצות והשקי חול שוחקים אותך לגמרי)
אז מה אתם ממליצים לי לעשות? תכנית Abc, Ab או Fbw בכלל? כמה סטים וכמה חזרות? 15, 20? חחח Help Me.... אח"כ נחזור להפציץ במאסה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי הולך על Ab ועל טווח חזרות מגוון שיהיה בין 15 ל-20 ושמנוחה בין סט לסט לא תיהיה כל כך ארוכה כי המטרה לשפר סיבולת ..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה עד כמה תתחזק בחודש ו-11 ימים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחודש זה מספיק זמן... אני לא מתחיל את האימונים מאפס... אני חצי שנה נקרע כבר במכון...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע בעיקרון זה לא משנה כמה תעבוד עכשיו - השיפור יהיה זניח ובמילא הרוב בראש..
אבל אתה יכול להתכונן לקראת הבר-אור - תעשה סטים של מקסימום שכיבות סמיכה וכפיפות בטן עפ"י הביצוע שהם רוצים. גב וכתפיים לא הבנתי ממש למה אתה צריך .. הרגליים - תתאמן על ספרינטים (המסטרינג בעיקר) וספרינטים בעליות (שתרגיש את הארבע ראשי חושילינג) + כמובן סיבולת לב ריאה שזה החלק המשמעותי ביותר.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ריצה עם משקל + מתח + שכיבות סמיכה + כפיפות בטן
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לזה לבר אור .. מישהו יודע כמה צריך לעשות ב2000 בערך ? וגם כמה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן כדי להיחשב מצטיין פחות או יותר ? תודה מראש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך פה טבלת ניקוד:
http://www.kosherkravi.org.il/bar_or_boys.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בחיים שלך אל תרוץ עם משקל, בטח שזה לא תחת פיקוח, אתה תפתח שברי מאמץ במהירות. תתאמן על ריצות(2000, ספרינטים, נפח), שכיבות סמיכה, כפיפות בטן. |
|
![]() |
![]() |