|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל , סליחה על כל החפירות אלה רק שאלות של התחלה..
רציתי לדעת , אם אני יתמיד בתפריט הזה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=94&Page=1 אני באמת ירזה? יראו תוצאות ? לא שאני מזלזל במי שכתב אותו חס וחלילה , אבל אולי הוא כתב אותו לאנשים מלאים שרוצים להתחטב ולא לשמנים [אני קצת שמן].. דרך אגב זה במקביל לאימונים אירוביים ואנ אירוביים.. ועוד בקשה,סליחה על הבורות, אבל אתם יכולים לתת לי דוגמאות למאכלים שנכללים בפחמימות? ומאכלים שנכללים בחלבונים? כנ"ל שומנים... פשוט אין לי מושג מה זה.. תודה מראש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי התפריט הזה הוא רק לדשומא והוא לא בהכרח מתאים לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במידה וזה תפריט שמתאים לך - אז כן, אם תתמיד בתפריט אתה תירד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() איך אני ידע אם הוא מתאים לי?
אני מטר 70 ושוקל 85 קילו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש בIsraelbody שלושה תפרטי חיטוב, קח את השלישי שהוא הכי קל..תיהיה איתו ותירד לתפריט השני בהדרגה...
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי..אבל זה בגלל ההתרגלות? כי אין לי בעיה להתרגל גם לראשון.. ובקשר לחלבון מי גבינה וגלוטמין..זה קריטי? מה התפקיד של זה בדיאטה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
התפריטים באתר הם דוג' לאיך תפריט תזונה של מתאמן צריך להראות ... (בחיטוב ובמסה) אתה יכול להשתמש בתפריטים מהאתר אבל תתאים אותו לכמויות שלך לפי הנתונים והמטרות שלך... אל תשתמש אף פעם בתפריט של מישהו אחר כי מה שעובד על מישהו אחר לא בהכרח יעבוד גם עליך...
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אחי אין לי שמץ של מושג בתזונה...איך אני יתאים אותו? אם אני ילך לדיאטיקנית זה יהיה טוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה יכול ללכת לגיל..אווו....לקרוא מאמרים..לישאול שאלות..לנסות לשפר את התפריט שלך לעלות אותו לפה +נותונים עליך..ולקבל חוות דעת ועצות לשיפור.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אז רשמתי..אני מטר 70 שוקל 85..שמן..
3 אימונים Fbw בשבוע..בכל אימון אני עושה בערך חצי שעה אירובי + אימון רק אירובי של 40 דק'.. [כל זה תיכנון כי רק התחלתי] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד משהו..קראתי פה במאמרים שצריך לאכול 1200 קלוריות ביום..
ובמאמר אחר כתוב שחייבים 600 קלוריות מינימום פחמימות ו600 מינימום חלבונים.. אז מה נשאר?? וגם כתוב לאכול נגיד פעמיים ביום 150 גרם חזה עוף וכל גרם זה 4 קלוריות אז 300*4=1200 זה קצת סותר לא? או שלא הבנתי..התחלתי להתבלבל שמישהו יסביר לי בבקשה ובנוגע לאורז..אם אני יאכל 170 גרם אורז ביום [זה בערך הכמות שאני צריך] וזה לא יוצא 600 קלוריות [לפי מה שכתוב באריזה] זה יותר טוב או לא? ובאיזה מאכלים יש הרבה חלבון? וכמה גרם יש בפרוסת לחם? תודה מראש וסליחה על החפירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אחי אתה עושה טעות גדולה קודם כול תירא את זה:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=8395 ילמדו אותך איך לחשב אם לא תבין משהו תישאל פו ויעזרו לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הכל התבלבל לי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |