|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() מחוסר זמן בניתי תוכנית Fbw 3 פעמים בשבוע.
חימום - 10 דקות ריצה קלה. חזה- לחיצת חזה כנגד מוט - 3 * 10 פרפר במכונה - 3 * 10 גב - פולי עליון לפנים - 3 * 10 פול-אובר במכונה - 3 * 10 רגליים - פשיטת רגליים - 3 * 10 כפיפות רגליים - 3 * 12 כתפיים - לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה - 4 * 10 יד קדמית - כפיפות מרפקים משקולות יד יד בישיבה - 3 * 10 יד אחורית - לחיצה צרפתית - 3 * 10 בטן - כפיפות בטן - 4 * 15
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית טובה אחי בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה טוב בה NIck?
תעשה פלייס חיובי במקום פרפר במכונה גב-תחליף תפולאובר לאיזה חתירה,בנט אובר,משהו כזה רגליים-יש בעיה לעשות סקווט? כתפיים-תוריד 1-2 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
וכן אני עושה סקווט, אני יחליף בכפיפות רגליים או פשיטת רגליים?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רוי זאתי תוכנית טובה זה שלא כל דבר ניראה בעניי האחר פה זה משו אחר בעניי היא טובה היא סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין עבודה מספקת על כתף לטרל ופוסטריור
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נתחיל:
את הריצה קלה בהתחלה אישית הייתי מעיף, חימום תעשה בתרגילים במשקל קל אין טעם להתעייף \ להזיע לפני אימון. את הפולאובר תחליף בבנט אובר, מה עם סקוואט? לחיצת כתפיים המלצתי היא לעבור למשקולות. בקשר לחזרות, תגוון יותר למה אתה נעול על 10? מה עם 6, 8 ? אתה יכול גם לעשות אימונים כבדים בינוניים וקלים, לגוון בין השבועות וכו'. בהצלחה.