|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית ולכן הסקוואט היחידי שאני יכול לעשות זה האק סקוואט, והתקדמתי דיי יפה במשקלי העבודה שלו אבל בזמן האחרון כאשר אני מבצע את התרגיל יש לי כאבי גב מוזרים כאלה...חשוב לציין שהם מופיעים אך ורק בזמן העבודה עצמה, ולא לפני ולא אחרי.
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום פציעות או פה מכיוון שיכול להיות שזה מופיע מביצוע לא נכון אני לא יודע בגלל זה אני שואל, אז אם יש צורך בכל זאת להעביר, תעבירו. אז...ממה לדעתכם זה נובע?? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תצמיד את הראש ואת האגן לכורסא...תשמור על יציבות.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() להצמיד את הראש? לאן להצמיד אותו?? לא הבנתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט תשמור על גב ישר ( מתוח ) תחזיק את המוט יציב כמו שצריך או שאם קשה תוריד משקל... ותרביץ חזרות ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תישען על קיר..ואז הגב שלך ישאר ישר וגם תוכל להיות יציב..
אתה מתכוון לסקווט שהמוט מאחורי הגוף נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמור על הגב כאשר האגן בחוץ והגב כמה שיותר יציב וחזק.
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() הוא רשם האק סקווט, שזה סקווט במכונה.
תנסה לשחק עם מיקום כפות הרגליים, זה יוריד לך עומס מהגב. (אבל יעמיס קצת על הברכיים...אין מה לעשות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי לסקוואט שהמוט מאחורי הגוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שאתה עובד עם משקל כבד מדי בשבילך תתרגל את הטכניקה עם משקל נמוך יותר וגב ישר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לאאאאא לא סקוואט רגילללל...סקוואט שהמוט על הרצפה...ז"א מאחורי הרגליים...
|
![]() |
![]() |