|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני עובד על מסה
שוקל 75 1.84 14% שומן בן 16.5 שאלה ראשונה? קניתי היום אבקת חלבון אני לוקח אותה בימקום הטונה ובדרך כלל אחרי טונה אני אוכל כוס מג'דרה זה בסדר אם אני יוכל אחרי לקיחת החלבון או לחכות איזה חצי שעה? שאלה שניה? אני צריך 150 גרם חלבון ליום אם אני עושה תמשקל שלי x2 אם אני עושה אותו כפול x2.2 זה יוצא 165 לי יוצא שאני אוכל ליום 170 גרם חלבון 313 גרם פחמימות 50 גרם שומן זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בשלב ראשון זה סבבה..
אולי הייתי מוסיף 10-20 גר' שומן אבל לא קריטי. תתחיל עם זה ותראה איך אתה עולה. אם אתה לא מתקדם תוסיף פחמימות עד שתראה שאתה עולה. שיהיה בהצלחה.
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() את האבקת חלבון תיקח עם פחמימה זמינה כמו סוכר ענביים ,בננה ,תמרים וכו .
אחרי 45 דקות תאכל ארוחה מלאה והמגדרה יכולה להיות שם +חלבון (למרות שמגדרה זה גם נחשב חלבון כי זה שילוב של דגן וקטניה ) אבל לדעתי עדיף לשלב איזה חזה עוף וכו ותוסיף שומן איכותי וירקות
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() הבעיה שלא מתאים לי בשר בערב תיראה איך הולך
לפני האימון תפוח+קפה שחור אחרי אימון חלבונים אחרי 45 דקות כוס מג'דרה עם סלט ואחרי שעה וחצי חביתה..... אם אני לוקח תחלבונים זה לא מספיק צריך עוד פעם |
![]() |
![]() |