|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום , אני בן 16.אני מתאמן ארבע פעמים בשבוע בתרגילי התנגדות ומשקולות שונים ואוכל בהתאם. אני גם רץ כמעט שנה כל יום איזה 4-5 ק"מ . בזמן האחרון התחילו להיות לי כאבים חזקים בשרירי הרגליים ונראה לי שזה בגלל שאני רץ יותר מידי ואני מתכוון לשנות את זה . אני רוצה להתחיל לרוץ מרחקים ארוכים יותר כמו 7-8 ק"מ ארבע פעמים בשבוע כמו שאני עושה אימוני התנגדות ומשקולות.
השאלה היא מתיי לרוץ ? בימים שאני נח מאימוני המשקולות ? או בימים שאני עושה בהם את האימונים של משקולות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה אותם מיד אחרי המשקולות ואת שאר הימים תקדיש למנוחה אפ תפרוס את זה על כל השבוע לא יהיה לך מנוחה בכלל.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ציטוט:
אבל הנהוג זה לרוץ 45דקות אחרי אימון משקולות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא עדיף לרוץ פשוט באותו יום רק שיש הפרש שהוא כמה שעות בין האימון משקולות ובין שני האימונים אוכלים .
חשבתי שאחרי שעה אימון משקולות צריך לאכול בדווח של 45 דקות. אני לא מבין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הבעיה ברגליים אני חושב שעדיף לך לקצץ את הריצות באופן משמעותי אם אתה רוצה שזה יעבור ואפילו לתקופה של כמה שבועות לא לרוץ בכלל. תחשוב על זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כדאי לרוץ ביום של אימון רגליים או ביום שאחרי אימון רגליים. וכל עוד מחזירים באוכל את ההוצאה הקלורית ששורפים בריצה אפשר לפתח יופי שרירים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול למשל רצתי ובאמצע הפסקתי כי היו לי את הכאבים האלה. היום לא עשיתי תרגילים וגם לא רצתי אבל אכלתי לפי התפריט כמו כל יום . מה לגבי מחר ?
אני יכול לרוץ וגם לעשות תרגילים מחר ? או שעדיף על משהו לוותר ? אני מעדיף לעשות את שניהם . מה לגבי התפריט ? לאכול יותר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() על איזה משטח אתה רץ? סתם בחוץ על המדרכות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אני לא מבין גדול, אז קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. אני גם שמעתי מכמה מאמנים בכירים שלרוץ כל יום ריצות ארוכות זה לא טוב, וגם חוויתי את זה בעצמי, פעם הייתי חייב להיכנס לכושר ממש מהר, בגלל שטסתי למחנה כדור-סל בחו"ל אז רצתי במשך שבוע (זה מה שהספקתי עד שהתמוטתי ולא יכלתי לצאת מהבית יומיים, אבל באמת התמוטתתי) 5 קילומטר כל יום... תעשה את החישוב בעצמך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שובי דובי?!?
מה קורה עם אנשים בעולם הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |