|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם!
אתמול ניסיתי להכין לראשונה חזה עוף בתנור בעזרת מתכון שמצאתי באינטרנט. תיבלתי אותו עם שמן זית, קצת מלח ופלפל שחור גרוס, שמתי על צלייה - 250 מעלות במשך רבע שעה ואח"כ הפכתי אותו לצד השני וחיכיתי עוד רבע שעה בערך. החזה עוף יצא קשה כמו אבן ![]() מה עשיתי לא בסדר? אני לא רוצה לטגן אותו ואין לי מחבת טפלון אז האופציה היחידה היא בתנור.. למישהו יש מתכון יותר טוב מזה שניסיתי? תודה מראש, רביב. |
![]() |
![]() |