ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-10-07, 07:03   #1
Judokan
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 267
שלח הודעה דרך ICQ אל Judokan שלח הודעה דרך MSN אל Judokan
ברירת מחדל שאלה | חזה עוף

שלום לכולם!

אתמול ניסיתי להכין לראשונה חזה עוף בתנור בעזרת מתכון שמצאתי באינטרנט.
תיבלתי אותו עם שמן זית, קצת מלח ופלפל שחור גרוס, שמתי על צלייה - 250 מעלות במשך רבע שעה ואח"כ הפכתי אותו לצד השני וחיכיתי עוד רבע שעה בערך.

החזה עוף יצא קשה כמו אבן

מה עשיתי לא בסדר? אני לא רוצה לטגן אותו ואין לי מחבת טפלון אז האופציה היחידה היא בתנור..
למישהו יש מתכון יותר טוב מזה שניסיתי?


תודה מראש,
רביב.
Judokan מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:30.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים