|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתי יותר חשוב לפני השינה או בבוקר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() גם וגם בבוקר כי אתה אחרי צום של הלילה ולפני השינה חשוב על מנת לספק חלבון לשריר במשך השינה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא סגרנו כבר שאין חשיבות לתזמון החלבון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת אין חשיבות לתזמון החלבון?
כל הלילה אתה ישן והגוף לא מקבל חלבון , אם לא תאכל חלבונים כשאתה קם , לגוף לא יהיה חלבון זמין לבנות איתו שריר.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אך בבוקר צרכית החלבון חשובה.
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() גם לא קריטי, לא חייבים לרוץ מהמיטה למטבח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שאני לא רץ מהמיטה למטבח..אבל כל אחד אומר חשוב הכל..
למה לא יכולים לענות כמו גיל... תודה גיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מקובל עלי שאין חשיבות לתזמון המזון.
למה שאני קם אני מרגיש רעב כל הזמן? כי סתם, יש לי גנים של מפתח גוף טיפש? גאין מצב שבבוקר חשוב לאכול חלבון ובלילה לא, זה אבסרוד. מפתחי גוף אוכלים בלילה, נקודה! עם מתעוררים ושותים שייק. נקודה! לוזרים תמיד ימצאו דרכי קיצור ובגלל זה הם לא יהיו אף פעם הכי טובים וינסו למצוא תרוצים במחקרים לא קשורים. תביא לי מחקר שאומר את מה שתיארת פה ומייחס לאדם שמרים משקולות לפחות 3 פעמים בשבוע ואני מסכים איתך, אחרת, הכל בגדר תאוריה, בידיוק כמו ההמלצות ה Rda |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה באמת מקרה עבוד, גם הידע שלך לא ממש "גדול" אתה חושב שאם אתה תשתה שייק בלילה זה מה שיעזור לך לגדול ?... אתה חושב שהגוף בצום של 8 שעות יתחיל לפרק מסת שריר ? ![]() קח תעיין כאן קצת הגיע הזמן שתדעכן קצת. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=30033 אתה יכול גם לאכול פשוט 3 ארוחות כל היום ואתה תגדל בדיוק כמו 6 האורחות. אבל אני מאמין שיהיה קשה לך להכניס לארוחה 1 למשל 1000 קלוריות, כל עוד אתה מכניס בכל ה3 ארוחות האלה את כל הקלוריות כמו ב6 ארוחת אתה תגדל בדיוק אותו דבר. צא מהסרט שאם אתה לא אוכל כל 3-4 שעות הגוף מאבד מסת שריר. פעם איזה מישהו העלה רעיון, לחבר לעצמו אנפוזיה באמצע הלילה כדי להיות במצב אנבולי אולי תאמץ את זה. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תחפש פה את המחקרים על IF.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא מחייב חלבון, אבל מה אתה משווה פיתוח גוף של פעם להיום? נכון, זה לא הכל חלבון ואלנבולקיה יש פה חזקה. אבל כאשר המזון יותר איכותי ככה הפרות יוצאות יותר "בריאות". אותו דבר אצלנו.
יגידו מה שיגידו, שאני לוקח חלבון ביצה לפני אימון יש לי אחלה אימון ואני מרגיש שי לי חור בבטן. שאני לוקח קזאין לפני אימון אני יכול להרדם. אבל זה ימלא אותי בתחושת שובע ל 4-5 שעות. יש מחקר לזה? מה ביקשתי? מחקרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכבר קיבלתי כבר מחקר אחד, אם אתה רוצה עוד לך תחפש.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיותש אתה צודק, אני מקבל.
תן לי לינק, משהו, אני רוצה להחכים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אתה אמור עכשיו להתעלם מכל מה שאמרתי, להקטין ראש ולקחת את הדיון לפסים אישיים כי נגמר לך מה לומר. נובים. ![]() בכל מקרה אחי אני לא טוב בחיפושים, תחפש לאכול כל 3 שעות, IF
![]() |