|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני אחרי חודשיים בערך של אימונים לא ממש מסודרים... בגלל דלקת ביד, וכל מיני בעיות אחרות... קיצר אני חושב שגדלו לי קצת השרירים, אבל בעיקרון אני מפרסם פה תמונות רק כדי שתגידו לי איך אני בנתיים ואם יש לי פוטנציאל.
גובה: 178 ס"מ משקל: 63 (עליתי 2 ק"ג בחודשיים) אחוזי שומן נמוכים אני מניח... אני שחיף. http://s137.photobucket.com/albums/q...vember%202006/ ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש מליון כמוך פה מידי יום, יכלת לדעת לבד שהתגובות של כולם יהיו:
"תאכל המון המון המון המון ותיהיה במסה תחזור עוד חצי שנה" או "מה אתה עושה פה? לך תאכל כבר תחסל את כל המטבח תאכל כל מה שאתה רואה נווו". אז למה לא ללכת לאכול ולהתאמן בלי להפצע ולעשות סקוואטים ודד ליפט במקום לבזבז את הזמן בלשלוח תמונות חסרות טעם לפורום. בכל מקרה, לך תאכל.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי אני אוכל מתי שאני יכול הפסקתי עם שוקולדים ודברים משמינים אני אוכל טונה גבינות טונה, קוטג' וזה אבל הכל יוצא לי בשרותים =\ אני מחרבן איזה פעמיים ביום...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה כמה יוצא בשירותים.. אם אני מחרבן ביום מסוים פחות מ2 פעמים סימן שלא אכלתי מספיק בשבוע.
לחילוף חומרים יש יתרונות אחרים נדמה לי .. בכל אופן פתחתי פוסט במיוחד בשבילך: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=12257 קרא את מה שאתה צריך !
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רזה מאוד תפציץ כבר למה אתה מחכה עכשיו חורף למי איכפת מקצת שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי כמעט את כולם, אבל את כל אלה שמתאימים לי קראתי, אבל עדיין אני לא יוד לבנות לי תפריט אני אשב יום אחד ואראה מה יש לי ביום-יום במקרר וזה שאני יכול לעשות ממנו תפריט... למה תוספי מזון, במחירים האלה - בחיים לא.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לפי דעתי יש בסיס טוב אז יאללה חורף עכשיו תחזור להתאמן ותפציץ במסה בהצלחה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אכן
אתה Shiff |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז טונה זה ייצא : 3.5 * 72, 252 שקל, ייצא לך הפרש של 50 שקל במקרה הטוב וזה תלוי גם באיזה אבקת חלבון אתה משתמש... בכל אופן ההפרש במחירים לא כל כך יקר אז תחשוב פעמיים. אם קראת את המדריך לעלייה במאסה אתה אמור לדעת כבר איך לבנות תפריט.. יש לך שם מחשבונים ועוד הרבה דברים שיעזרו לך.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם שמעתי שיש לתוספי מזון תופעות לוואי כמו ג'ינו... מישהו יכול לאשר?
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() כמו שאמרתה אחי אתה "שחיף" אבל מה אתה לא לגמרי שחיף רואים אצלך צורא תחזור להיתאמן בצורא נורמלית כמו פעם ופשוט מאוד תעלה במסה קצת אחי
![]() בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אז אני מניח שזה רק שמועות... עדיין אני רוצה לנסות לעלות בצורה כמה שיותר טבעית אני לא ממהר לשום מקום... אם אני אראה שכלום לא עוזר אני אקנה תוספות
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() אחי זה עושה גינו
אחי לקחתי הרבה סטרואידים כל יום איזה 5-10 כדורים זה עשה לי גינו לפנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אסור לצחוק בפורום הזה באמא שלי אתה אומר שטות ישר כל אחד מפנים את זה ולוקח ברצינות :\ ולפותח האשכול, כשאתה משתמש במי גבינה\גיינר אתה נחשב "טבעי". לא "טבעי" הוא אדם שמשתמש בסטרואידים ופרו-הורמונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב לא יודע אם הגיבו למה שכתבת (אריאל) מקודם או לא אבל... אין קשר בין כמות היציאות שלך לחילוף החומרים שלך. כלומר, האוכל לא יוצא לך מפי הטבעת. עכשיו... תחשוף עורפך ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() חח חשוף עורפך
|
![]() |
![]() |
![]() |