|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר קבצים שנמחקו, לא דרך הסל מיחזור אלא שנמחקו עלידי לחיצה על Shitf + Delete.....
האם ישנה אפשרות להחזיר את הקבצים הללו, במקרה הזה תמונות שמאוד חשובות לי. תודה מראש..
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש אפשרות.
ההארד דיסק בנוי ככה, אני ינסה להמחיש את זה כמה שיותר קל, תחשוב שיש לך תמונה שנמצאת במקום פיזי X בכונן D, עכשיו, ברגע שמחקת את הקובץ הזה, הוא לא נמחק פיזית מהדיסק, אלא פשוט בפעם הבאה שתעתיק קובץ כלשהו לכונן D, הקובץ שהעתקת ייכנס על המקום הפיזי X, ובאותו הזמן גם יימחק פיזית התוכן שנמחק וירטואלית מלפני. בפשטות יותר, אל תגע יותר מדי בכונן שמחקת ממנו קבצים עד שתוכל לבדוק מה קורה עם השחזור. יש לי תוכנה שמאוד יכולה להועיל לך - Restore.My.Files.Data.Recovery.v6.01.Cracked-HERETiC כנס אליי לאייסיקיו 580690 אני ישלח לך אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() תשתמש בתוכנה הבאה ותקווה לטוב:
http://rapidshare.com/files/52834557..._Build_901.rar יכול להיות שימצא את כל התמונות, יכול להיות שימצא חלק, ויכול להיות שלא ימצא כלום ..
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
עכשיו לא ממש הבנתי איך להשתמש אחי, עשיתי כמה סקאנים אבל לא הצלחתי להבין מה הלאה. ברצוני לשחזר מספר תמונות שנמחקו משולחן העבודה.. יש מצב אתה מסביר לי איך עושים את זה..?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר קדוש
|
![]() vהורדתי אותה עכשיו והיא דווקא די קלה לשימוש.
בהתחלה אתה בוחר את הדרייבר הרצוי, ועושה superscan ואז נוצר לך folder שנקרא lost& found , ובו הרבה תיקיות שמכילות את כל מה שנמחק מהמחשב. אבל ככה זה קצת קשה למצוא את התמונות שאתה מחפש. אז תלחץ על search ואז באפשרות לפני האחרונה picture and fax veiwer ואז תן לו לחפש, והוא ימצא לך רק תמונות שנמחקו, ואם תרצה לשחזר משהו תבחר בו ותלחץ על recover. בהצלחה :]
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה איזה מהתוכנות שהבאתם פה יותר טובה?..
למה גם לי נעלם לי קובץ ראר עם כמה תמונות .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הסיכויים שתמצאו את הקובץ דיי קלוש והרבה כאב ראש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה שחזור מערכת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הסיבוך, תוריד Restoration (חיפוש קל בגוגל) זה מראה לך את כל הקבצים שמחקת, לא קשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש system restore ב- XP לא בטוח שזה משחזר קבצים אבל הגדרות זה בטוח.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה שחיזור לוינדוס
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() בוודאי אחי
אם לא עזרו לך אפשר על ידי FILE RECOVER חפש בDOWNLOAD.com אם יש שאלות או משהו אני בICQ נ.ב יש מסמכים שקשה לשחזר, מה אתה צריך? (איזה סיומת?) והמחשב עבר פירמוט מאז שנמחק הקובץ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אבא שלי עשה תואר, בטעות אחי מחק את העבודה שלו ואז לא הצלחנו לשחזר עם שום תוכנה שהיא..
כל התוכנות האלה חרטא ברטא לא עזרו בגרוש ובכל זאת הייתי צריך לכתוב לאבא שלי הכל מחדש באיזה 4 שעות
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר קדוש
|
![]() ^
התוכנות האלה הם לא "חרטא ברטא", אתה צריך להבין איך ההארד דיסק עובד ומה קורה כשנמחקים קבצים. ואז תבין שזה עניין של מזל האם להצליח למצוא את הקבצים או לא ..