![]() |
לכל גאוני המחשבים, צריך את עזרתכם..
רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר קבצים שנמחקו, לא דרך הסל מיחזור אלא שנמחקו עלידי לחיצה על Shitf + Delete.....
האם ישנה אפשרות להחזיר את הקבצים הללו, במקרה הזה תמונות שמאוד חשובות לי. תודה מראש.. |
כן יש אפשרות.
ההארד דיסק בנוי ככה, אני ינסה להמחיש את זה כמה שיותר קל, תחשוב שיש לך תמונה שנמצאת במקום פיזי X בכונן D, עכשיו, ברגע שמחקת את הקובץ הזה, הוא לא נמחק פיזית מהדיסק, אלא פשוט בפעם הבאה שתעתיק קובץ כלשהו לכונן D, הקובץ שהעתקת ייכנס על המקום הפיזי X, ובאותו הזמן גם יימחק פיזית התוכן שנמחק וירטואלית מלפני. בפשטות יותר, אל תגע יותר מדי בכונן שמחקת ממנו קבצים עד שתוכל לבדוק מה קורה עם השחזור. יש לי תוכנה שמאוד יכולה להועיל לך - Restore.My.Files.Data.Recovery.v6.01.Cracked-HERETiC כנס אליי לאייסיקיו 580690 אני ישלח לך אותה |
תשתמש בתוכנה הבאה ותקווה לטוב:
http://rapidshare.com/files/52834557..._Build_901.rar יכול להיות שימצא את כל התמונות, יכול להיות שימצא חלק, ויכול להיות שלא ימצא כלום .. |
ציטוט:
עכשיו לא ממש הבנתי איך להשתמש אחי, עשיתי כמה סקאנים אבל לא הצלחתי להבין מה הלאה. ברצוני לשחזר מספר תמונות שנמחקו משולחן העבודה.. יש מצב אתה מסביר לי איך עושים את זה..? |
vהורדתי אותה עכשיו והיא דווקא די קלה לשימוש.
בהתחלה אתה בוחר את הדרייבר הרצוי, ועושה superscan ואז נוצר לך folder שנקרא lost& found , ובו הרבה תיקיות שמכילות את כל מה שנמחק מהמחשב. אבל ככה זה קצת קשה למצוא את התמונות שאתה מחפש. אז תלחץ על search ואז באפשרות לפני האחרונה picture and fax veiwer ואז תן לו לחפש, והוא ימצא לך רק תמונות שנמחקו, ואם תרצה לשחזר משהו תבחר בו ותלחץ על recover. בהצלחה :] |
חבר'ה איזה מהתוכנות שהבאתם פה יותר טובה?..
למה גם לי נעלם לי קובץ ראר עם כמה תמונות .. |
הסיכויים שתמצאו את הקובץ דיי קלוש והרבה כאב ראש
|
תעשה שחזור מערכת
|
מה הסיבוך, תוריד Restoration (חיפוש קל בגוגל) זה מראה לך את כל הקבצים שמחקת, לא קשה.
|
ציטוט:
|
|
יש system restore ב- XP לא בטוח שזה משחזר קבצים אבל הגדרות זה בטוח.
|
תעשה שחיזור לוינדוס:jockey:
|
בוודאי אחי
אם לא עזרו לך אפשר על ידי FILE RECOVER חפש בDOWNLOAD.com אם יש שאלות או משהו אני בICQ נ.ב יש מסמכים שקשה לשחזר, מה אתה צריך? (איזה סיומת?) והמחשב עבר פירמוט מאז שנמחק הקובץ? |
אבא שלי עשה תואר, בטעות אחי מחק את העבודה שלו ואז לא הצלחנו לשחזר עם שום תוכנה שהיא..
כל התוכנות האלה חרטא ברטא לא עזרו בגרוש ובכל זאת הייתי צריך לכתוב לאבא שלי הכל מחדש באיזה 4 שעות |
^
התוכנות האלה הם לא "חרטא ברטא", אתה צריך להבין איך ההארד דיסק עובד ומה קורה כשנמחקים קבצים. ואז תבין שזה עניין של מזל האם להצליח למצוא את הקבצים או לא .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ