|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אנשים
אז ככה אני מתלבט בין מתח לראוז אז יש איזה שהם שרירים שבנט אובר ראוז עובד עליהם (לא זוקפי גב כמייצבים) ומתח לא או להיפך ?! כנל למקבילים ובנץ' פרס ?
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברואז יש פשיטה בכתף ואני זוכר שראש מסויים של הטרייספס עובד מה שלא קורה במתח (קירוב בכתף). אני מדבר על מתח באחיזה רחבה ורואז כאשר המרפקים נכנסים פנימה ולא יוצאים החוצה. כאשר המרפקים יצאו החוצה ברואז המעורבות של הכתף האחורית תגדל כי תיהיה יותר הרחקה אופקית בכתף. מתח באחיזה צרה תיהיה פשיטה בכתף והשרירים שיהיו מעורבים יהיו אותו דבר כמו ברואז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם בקירוב בכתף במתח הראש הארוך של הטרייספס עובד בגלל שהכתף ברוטציה לטרלית, בנוסף בקירוב יעבוד שריר נוסף שלא עובד בפשיטה והוא הקוראקוברכיאליס.
אכן התרומה של הפוסטריור דאלתויד גדלה בפשיטה לאחר שהמרפק עובר את קו הגוף אבל לא מהסיבה שטענת, פשוט הוא השריר היחיד מבין פושטי הכתף (ואולי במידה מועטה גם הראש הארוך של הטרייספס) שנשאר לו קו כוח לפשיטה של הכתף.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אבל לא ממש ענית על השאלה שלי או לפחות בצורה פשוטה, תוכל לנסח את זה מחדש בקצרה ? תודה רבה (דרך אגב בקשר למתח אז גם בפרופינציה וגם בסופינציה)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בנט אובר עובד על כמות גדולה יותר של שרירים ממתח.
במתח העבודה העיקרית היא על הלטיסימוס, וכמובן יש עבודה של כופפי המרפק. בבנט אובר העבודה היא יותר "כללית", יש עבודה על הלאטס, כתף אחורית, טרפזים, כופפי המרפק וכו'. בנוסף התנועה שונה, במתח ישנו קירוב בכתף ובבנט אובר ישנה פשיטה, כך שאין ממש השוואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בנוגע למתח באחיזה רחבה ההבדל העיקרי הוא התנועה בכתף, הסינרגיסטים של הלטיסימוס נשארים זהים למעט תוספת של הקוראקוברכיאליס, התנועה בשכמות גם כן לא משתנה והיא קרוב+רוטציה מידיאלית, במרפק התנועה כמו שציינתי היא במיד פוזישין. מבחינת מכנית זרוע ההתנגדות גדולה יותר באחיזה הרחבה לעומת בנט אובר/אחיזה צרה מה שאומר ממונט גדול יותר על מקרבי הכתף לאורך טווח תנועה קטן יותר.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואו... shikoLM הידע שלך פשוט מדהים המון תודה ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מקבילים עובד בעיקר על יד אחורית וחזה תחתון..בנץ' על כל החזה..אם אתה מתלבט ביניהם באימן חזה , 200% תבחר בבנץ'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מקבילים עובד על כל החזה, עם טיפה דגש על חזה תחתון, יד אחורית עובדת גם בבנץ'.
|
![]() |
![]() |