|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים
סקוואט 4x8,10,12,12 דדליפט רגליים ישרות 3x10-12 חזה לחיצת חזה עם מוט/דאמבלים 4x6,8,10,12 גב מתח בתוספת משקל 2x6 חתירה עם דאמבל(מסור) 2x8 כתפיים מילטרי פרס 3x8-12 יד אחורית/קדמית לחיה צרפתית/כפיפות מרפקים עם משקולות בישיבה 2X12 בטן + גב תחתון כפיפות בטן עם משקל 3x15-20 תרגיל סטטי 3 סטים 20 שניות פשיטות גב 3x12-15 הרמות ברכיים 2x15 2-3 פעמים בשבוע בנוסף לאימוני אתלטיקה קלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוריד סט אחד מסקוואט ומהדדליפט.
ולמה כול התרגילים האלה לבטן? מספיק תרגיל אחד שניים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() kiss
(keep it simple stupid) אתה צריך תרגיל אחד לרגליים תרגיל אחד לחזה תרגיל אחד לגב תרגיל אחד לכתפיים תרגיל אחד לבטן / גב תחתון זה אומר סקוואט 4 סטים בנץ' פרס 4 סטים בנץ אובר ראוז 4 סטים מיליטרי פרס 2 סטים מתח 2 סטים (כפיפות בטן בשיפוע שלילי 2 סטים) זה כל מה שאתה צריך, בקשר לחזרות תגוון בין ה6-10 איך שבא לך ...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי עושה ככה
סקוואט 4 סטים כפיפות ברכיים 1-2 סטים בנצ 4 סטים מתח/מסור/רואז 4 סטים מיליטרי 2 סטים בטן 2 סטים אחת לשבוע סקוואט קל 3-4 סטים דדליפט 3-4 סטים בלי רואז |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שאלה בקשר לרואז.
רואז זה בעצם מסור בשתי הידיים? אין הבדל אם אני עושה מסור או רואז? פשוט ברואז אני לא מרגיש תגב כמו שאני מרגיש במסור, יכול להיות שזה כי הגב התחתון מגביל אותי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף פלייס בחזה. תעשה 2 סטים של פלייס ו2 סטים של לחיצת חזה.
אל תעבוד על גב תחתון, אין צורך אם אתה עושה דדליפט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |