|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בערך על 15% שומן,גובה 1.77-8 משקל 73 בן 19,אני צימחוני זה עוד בעייה..זה התפריט שלי תעזרו לי לשפר אותו למה אני ממש ממש לא מבין בזה.
בוקר: קוטג 0% ואיזה סלט ירקות ..עגבניות מלפפון צהריים:אורז עם סלט ,כמה פרוסות לחם ערב מקרוני כל יום אני רץ בערך 2 3 קילומטר זה התפריט בערך שאני בבית זה משתנה כמובן ..בונאה אני לא מבין בזה כלום חח זה פתטי שמישהו יעזור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפרוש אחי..
בלי בשר ועף אין לך מה לחפש בתחום.. גם התפריט ש'ך לא יהיה עשיר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם הוא יכול להשלים את זה בטונה. ומזה "בשר ועף" מה ניהיתה כמו זאתי מהדוגמניות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() [
קוטג 0% ואיזה סלט ירקות ..עגבניות מלפפון תוסיף לחם קל ארוחת ביניים 2 פרוסות לחם קל+ טונה או קוטג ,שייק חלבון וכו +שומן איכותי צהריים:אורז עם סלט ,כמה פרוסות לחם שוב תוסיף מקור חלבון טונה קוטג וכו ביניים שוב ארוחה שמכילה פחמימה שומן וחלבון ערב 2 פרוסות לחם או פסטה לפי הכמות שצריך +חלבון מסוג כלשהו ירקות ושמן איכותי גם זה לא בידיוק תפריט מזה תבנה משהו שמתאים לנתונים ולמטרה שלך או שאתה עושה צחוק או שאני לא יודעת 30 גרם חלבון ליום במקרה הטוב אתה אוכל זה בכלל לא תפריט מה שכתבה אין מספיק מכלום אין מספיק חלבון אין שומן ובכללי לא נראה תפריט
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה צחוק אני לא מבין בתזונה בשיט פשוט,וכולם כותבים פה,תעשה תפריט ואנחנו נשפר..מאיפה לעזאזל אני יודע לעשות תפריט? :] חחח
ואני לא אוכל גם טונה :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אתה יכול לאכול קיטניות עם דגן זה יביא לך חלבון מלא , כמו חומוס פול ודברים כאלה..
ולמה להכניס לילד המסכן קוטג' חצי אחוז מה הוא חתול רחוב? , תוציאו את המוצר הזה מהראש שלכם זה לא אוכל זה רעל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם תצרוך את החלבונים שלך ממקורות חלביים אתה עדיין לא תקבל את כל חומצות האמינו.
חשוב לגוון בתפריט ולשלב בשר עופות דגים וחלב.
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפשר לפתח גוף גם בלי בשר , אבל מקרה של טבעוני זה אבוד. אפשר לאכול קטניות. קבוצת הקטניות כוללת: שעועית, סויה, פול, עדשים, אפונה וחומוס. ולשלב עם דגן ,ואלו הם: חיטה, שעורה, שיבולת שועל, כוסמין ושיפון.(או נגזרות שלהם) אפשר גם לאכול ביצים. אני חושב שאלו מספיק מקורות חלבון מגוונים למשך החיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |