|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה,
אני רוצה לחזור להתאמן קצת ויש קצת בעיה עם המכון והזמן ככה שאני מעדיף להתאמן בבית בזמן הקרובב.. אז אני צריך שתציעו לי תרגילים שיעבדו על השרירים הבאים: חזה עליון חזה תחתון חזה סגור כתפיים בייספס טרייספס ואמות אני יודע שזה קצת הרבה ![]() והתרגילים אם אפשר זה עם דברים שיש בבית זמני עד שאני יקנה דאמבלים בעזרת ה' עוד חודש חודש וחצי ככה... תודה מראשש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך דאמבלים? או ציוד אחר?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עליון-שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי
חזהתחתון-שכיבות שמיכה שיפוע חיובי כתפיים-אם יש לך משקולות את יכול לעשות הרמות לצדדים או לחיצת כתפיים . בייסיפס-מתח באחיזה כשכפות הידיים אליך,או פשיטת במשקולות. טרייסיפס-קח כיסא ותעשה מקבילים. אמות-קח משקולות שים את היד על הכיסא ככה שרק הכף יד בולט החוצה,ותעלה ותוריד את כף היד. כדי לך להוסיף גב ורגלים , בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבההה...
אני בכיוון של קניית דאמבלים.. מישהו יודע כמה זה עולה בערך ביחד עם סט של משקולות יעני 2דאמבלים ומשקולות עם מספיק משקל..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() שכחתם תרגיל אחד שביקשתי...
אפשר אוליי משהו לחזה סגור? מצטער על החפירהה Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתפיים לחיצת כתפיים טריסיפ אתה יכול לעבוד שכיבות שמיכה עם ידים צודות יהלום אמות אתה תעשה מתח זה מספיק יהיה וביספ משקולות כפיפת מרפקים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב הבנתי..
תודה רבההה |
![]() |
![]() |