|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה Fbw שתיהיה "קשה"נגיד בסגנון של Thibox וזה יהיה משו כזה...מה אתם אומרים?
סקווט חופשי 5 סטים 10 חזרות(יהיה פירמידה במשקל) דד ליפט-(על איזה סוג אתם ממליצים לעשות?) 4 חזרות לחיצות חזה במוט/דאמבלים 5 סטים מסור?אני לא יודע איזה תרגיל לשכמות/גב עליון/לטימוס?אין לי אפשרות לעשות מתח עם משקל לחיצות כתפיים Arnold Press יהיה 3 סטים על 8 חזרות לחיצה צרפתית 3 סטים כפיפות מרפקים יד יד בעמידה 3 סטים בטן 3 סטים מה אתם אומרים על זה?.. Thibox תוכל לעזור לי לשפר אותה בתור אחד עם תוכנית כזאת? כדאי לעשות סקווט עם מוט אולימפי או מוט W שהוא יותר קל ונראה לי ישב על העורף יותר טוב?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() יותר מדי סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תעשה סקוואט עם אולימפי
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח סקוואט עם מוט W
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני רציני על המוט W אני לא זוכר מתי אבל ראיתי פעם פה בפורום שאמרו שזה כאילו מתלבש על העורף כי יש צורה כזאת...טוב אז מוט אולימפי בכל מקרה איך התוכנית?איפה יש יותר מדיי סטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תפחית ווליום, אין צורך בבידוד לבייספס וטרייספס, אבל אם אתה מתעקש.
עריכה: תמצא לי מישהו תותח במתח, שהידיים שלו מפגרות ביחס לגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה ווליום?
אז אתה אומר לעשות משו כזה: סקווט 5 סטים דד ליפט 4 סטים-איזה סוג דד ליפט לעשות? לחיצות חזה במוט/דאמבלים 4 סטים מסור או כל תרגיל אחר שאני צריך שמישהו ימליץ לי..4 סטים Arnold Press לכתפיים 3 סטים ופעם בשבוע 3 סטים יד קדמית ופעם בשבוע יד אחורית... משו כזה זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() thaibox אתה גדל בכלל מהתוכנית שלך?
יענו אתה בא מביא נשיקה למזוזה והולך מה זאת התוכנית הזאת.. ועוד 3 פעמםי בשבוע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עליתי 5 קילו מאז שהתחלתי איתה, ובמשקלים עליתי יפה מאוד ![]() עריכה: האימון יוצא שעה + -, אני עושה הרבה סטים של חימום 2x5xbar 1x5x50% 1x3x70% 1x2x90% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת מעריץ גדול של ריפטוואר אני רואה...
יש לך באמת פריודיזציה בתוכנית, או שאתה פשוט ממשיך ככה עד שתעצר ואז מתחיל להשתמש בכלים הכבדים? אתה עובד לכשל בכל סט?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט עם W
הכול טוב בנאדם ![]() אני עושה תכנית דומה סקוואט 4 סטים 6-8 חזרות דדליפט 3 סטים 6-8 חזרות לחיצת חזה 4 סטים 6-8 חזרות פולדאון רחב 4 סטים 6-8 חזרות לחיצת כתפיים סט אחד 8-10 חזרות כפיפה כפית - ברך פשוטה סט אחד 12-15 חזרות כפיפה כפית - ברך כפופה סט אחד 12-15 חזרות כפיפה גבית - סט אחד 12-15 חזרות כפיפות מרפקים סט אחד 10-12 חזרות פושדאון סט אחד 10-12 חזרות כפיפות בטן 2 סטים 15 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ועוד התוכנית שלי גדולה?
Zrizi מזה כל הכפיפות האלה?אתה יכול לתרגם את זה לשמות של תרגילים...?ומזה פולדאון? וthibox אתה יכול לתרגם את התוכנית שלך?אולי אני יעשה אותה גם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוריד מהרגליים.
5 סטים סקוואט+4 דדליפט? 5 סטים סקוואט זה מספיק בהחלט, אפילו יותר מידי. אבל אם אתה רוצה לגוון קצת עם הדדליפט אתה יכול לעשות 3 סקוואט+2 דדליפט, או הפוך 3 דדליפט 2 סקוואט.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז אני יעשה כמו שתומר אמר
3 סקווט 2 דד ליפט-איזה דד ליפט לעשות???מישו יכול להגיד איזה מצתאים לתוכנית הזאת פשוט אני לא מכיר את הסוגים רק את השמות ואני לא ממש יודע על מה כל אחד עובד 4 לחיצות חזה 4 מסור?איזה תרגיל יהיה טוב לגב?? 3 לחיצות כתפיים פעם בשבוע יד קדמית פעם בשבוע יד אחורית עכשיו הווליום יותר נמוך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אני עושה בתוכנית שלי 3 מסור 2 פולי עליון, אבל זה כי אני שם דגש לגב. תבחר מה שבא לך. דדליפט תעשה את הקלאסי http://www.youtube.com/watch?v=8-O_MT72rck לפני כול תרגיל תעשה 2-3 סטים חימום על משקל עולה, ככה שתגיע לסטים שלך חם ותוכל להפיק את המקסימום מהם. מה שחשוב יותר מהתוכנית זה התזונה שלך! עם תזונה לקויה לא תראה תוצאות גם אם תיהיה לך את התכונית הכי טובה בעולם.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יכולים לדבר יותר על התוכנית להגיד מה אתם חושבים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי..
בעיקרון אני גם רוצה לתת דגש לגב..משום מה אני אוהב הכי הרבה גב רגליים וכתפיים שאתה אומר לעשות 2-3 סטים חימום אז נגיד אם יש סקווט 3 סטים אז זה 2 סטים חימום ועוד אחד עבודה או 2 חימום ואז עוד 3 עבודה?אני לא חושב שצריך כל כך הרבה כי סקווט ודד ליפט זה הולך להיות פעם ראשונה שאני עושה אותם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
תעבוד עם 60-70% ממשקל העבודה שלך 5 חזרות. ויאללה תיגש לעבודה ![]() אתה יכול גם להסתפק במספר סטי חימום לכל קבוצת שריר. נגיד התחלת עם סקוואט? תעשה סטים חימום כמו שרשמתי ותיגש לעבודה, לאחר מכן שתגיע לדדליפט תיקח מוט ריק תעשה מספר חזרות בודדות רק בשביל לחזור על הטכניקה וישר תעבוד.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא העניין של הסטים, זה העניין של כמה סטים בתרגילים מורכבים וכבדים. 5 סטים של דדליפט הרבה יותר קורעים מ10 סטים של לג פרס, למשל.