|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול להביא לי את הניתוח התנועתי לפי מפרק מפרק של התרגילים הבאים? לחיצת כתפיים במכונה
ומתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחיצת כתפיים באחיזה רחבה מפרק הכתף אגוניסט-לטרל דלטויד סינרגיסט-אנטריור דלטויד וחזה עליון אנטגוניסט- רחב גבי מפרק המרפק אגוניסט-תלת ראשי אנטגוניסט- יד קדמית יש הרחקה בכתף ופשיטה במרפק בשלב הקונצנטרי. באחיזה צרה תיהיה כפיפה בכתף בשלב הקונצנטרי. מפרק הכתף הוא הprime mover בתרגיל. מתח באחיזה רחבה מפרק הכתף אגוניסט- רחב גבי סינרגיסט- פוסטריור דלטויד אנטגוניסט- אנטריור דלטויד מפרק המרפק אגוניסט- בייספס סינרגיסט- ברכיאליס וברכיורדיאליס אנטגוניסט- תלת ראשי יש קירוב בכתף וכפיפה במרפק בשלב הקונצנטרי. באחיזה צרה תיהיה פשיטה בכתף בשלב הקונצנטרי. מפרק הכתף הוא הprime mover בתרגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת כתפיים:
מפרק כתף: תנועה: הרחקה אגוניסט: medial deltoid אסיסטנט: supraspinatus , biceps brachii long head אנטגוניסט: latissimus dorsi מפרק המרפק: תנועה: פשיטה אגוניסט: triceps אנטגוניסט: כופפי מרפק מפרק שכמה בית חזה: תנועה: הרחקת שכמות (וסיבוב החוצה) אגוניסט: seratus anterior אסיסטנט: trapezius (medial & lower) אנטגוניסט: trapezius מתח: מפרק כתף: תנועה: קירוב אגוניסט: latissimus dorsi אסיסטנט: triceps long head, pectoralis major lower, teres major, posteroir deltoid , biceps brachii short head אנטגוניסט: anterior deltoid מפרק המרפק: תנועה: כפיפה אגוניסט: כופפי המרפק (מנח כף היד יקבע איזה מכופף דומיננטי) בפרוניציה brachialis בסופיניציה biceps brachii במיד-פוזשן brachioradialis אסיסטנט: כופפי המרפק אנטגוניסט: triceps מפרק שכמה בית חזה: תנועה: קירוב שכמות (וסיבוב פנימה) אגוניסט: trapezius אסיסטנט: rhomboids אנטגוניסט: seratus anterior
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה תשובה רן רק כמה תוספות קטנות.
לחיצת כתפיים - האינטריור דאלתויד הוא סינרגיסט בהרחקה בכתף במיוחד כאשר הכתף ברוטציה לטרלית. מתח - לבייספס אין כיוון סיבים לביצוע קרוב בכתף (במיוחד כשהכתף ברוטציה לטרלית), סינרגיסט אחר שכן עושה קרוב הוא הקוראקוברכיאליס. *לטרייספס יש סינרגיסט אחד אנקונוס, בסה"כ הוא מינורי מאוד.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למרות שיש לי את הטבלה המושלמת לכל תבורך זה יעזור לי למבחן המעשי ב30
![]() ![]() רן, אחי יש מצב שאתה עושה לי כזה דבר לרוח התרגלים?? אני חייב להצליח מבמחן ורוב השאלות הם בערך כל זה בקשה???? תקבל מוניטין בדואר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שיקו תודה אחי.
גן מאן לעשות דבר כזה לכל התרגילים זה פרוייקט, אני זוכר הכל בעל הפה ע"פ ניתוח המפרק, ככה שלא רציני לנתח תרגיל או שתיים, אבל להתחיל לנתח את רוב התרגילים? ציינת שיש לך טבלא מושלמת ובא אתה צריך להשתמש, תלמד אותה חזק זה הכל עם דגש על מפרק הכתף כל השאר זה הכי שטויות.