|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
יש לי בעיה שנורא מעצבנת אותי... יש לי שומן בצדדים של הבטן.. אין לי מושג איך אני מוריד את זה, למיטב ידעתי אין לנו שליטה אין איך השומן מתפזר בגופנו וגם אין לנו שליטה איפה אנחנו מרזים אם באמת מרזים.. אז ככה שאני הייתי בדיאטה ירדתי 10 קילו ועדיין יש לי ושמנים בצדדים וגם בבטן, איך הוריד את זה? בתודה מראש ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אני מכיר תתופעה הזאת .. היה לי את זה בכמות ענקית ועכשיו יש לי קצת..
אחי אתה צריך לאכול מאכלים כרוביים כרוב ברוקולי תנסה לגוון וזה ירד לך חודש חודשיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה שיש לך שומן בצדדים זה שריר ויש הרבה תרגילים לעבוד עליו ... לפני כמה זמן מישהו העלה מאמר על זה תדפדף וחפש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך לרזות עוד... החלקים ה"עקשניים" האלה זה רק עוד מצבורי שומן.. עם עבודה קשה ומספיק זמן גם הם יצטמצמו בסופו של דבר. תשלב אימונים אירוביים בעיקר עם אימוני כוח ותזונה דלת קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טעות
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כפיפות בטן יעזרו להוריד את השומן שעל הבטן?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כוס עמק עם אנשים כמוך רק בה לי ללכת מכות שב בשקט אל תגיב שטעיות כאלה ובקשר אליך אחי תנסה לעבוד יותר חזק על הבטן זה יצטמטמם עם הזמן זה גם הייתה הבעיה שלי אבל כרגע הבעיה שלי זה הריבועים שלא בולטים עם הזמן תרד עוד באוחזי שומן ותראה שזה מצטמק מנסיון בהצלחה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טעותתתת
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טעות
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לי מילד בן 15 ולא מעניין אותי בן כמה אתה נראה לך שאני יבכה
אתה סתם טמבל שב כבר בשקט |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() ציטוט:
אתה עם הפינצטה בנאדם ביקש עזרה אתה בא לו עם הומור צולע ובקשר אליך טל שהריבועים לא בולטים אם אתה על אחוז שומן נמוך והם עדיין לא בולטים תפוס משקולת חמש קילו תתפוס אותה עם הידיים מהאוחורי הראש ותרביץ 6 סטים של 20 ואז תראה איך הם יצאו אחושרמוטה פעם הייתי עושה ככה הם היו בחוץ היום אני עובד סתם רגיל וגם פעם בשבוע אוליי אז הם חלשים כבר לא משו בכלל
![]() |
![]() |
#13 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() שום תרגיל לא יוריד את זה,דיאטה נכונה תוריד את זה !
תתחיל לקרוא מאמרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה אנשים, באמת תודה התגובות כאן סידרו לי לא מעט דברים בראש. אני בדיאטה כבר מהחופש הגדול בערך חודשיים או חודש וחצי, ירדתי מ70 ל60, אני מטר 71/2 ואחוז השומן אצלי הוא בערך 16.1 שזה מה שנאמר לא מספיק ולא צריך פחות מזה, אבל אני נורא סובל מהשומנים שבצדדים וגם בבטן, כעקרון יש לי את צורת הריבועים פשוט השומן מסתיר את זה, כאשר לוחצים לי על הבטן יש את ההרגשה של הריבועים. אז שאלתי היא מה הממוצע של אחוז שומן בשביל שלא יסתיר הכל?
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לאכול מנה גדולה של מאמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל