|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום (:
אני 1.73 ואני שוקל 60 .. עכשיו אני ממש צריך לעלות באמסה אבל כמה שאני אוכל אני לא משמין בצורה גדולה ... עכשיו אין לי כסף לחלבונים .. מה אני עושה ? איך אני יכול לדחוף כל כך הרבה טונה ? ובלי קשר מה עדיף טונה עם מים או עם שמן אם אני צריך להשמין תודה ויום טוב לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ב60 קילו אין בכלל בעיה לאכול מספיק חלבון מאוכל רגיל.
אתה סה"כ צריך מקסימום 120 גרם, שזה - 200 גרם חזה עוף צלוי (65 גרם חלבון) + 2 ביצים (15 גרם) + סקי\קוטג' (25 גרם) + 100 גרם פסטרמה (20 גרם חלבון) וזהו, זה בערך כמו 3 ארוחות שלי. אם תאכל רק את זה אני חושב שתשאר רעב, אז בכל מקרה תאכל יותר -> יותר חלבון. טונה - עדיף לא לאכול. יש בה שאריות כספית וזה מסוכן. תאכל את מה שציינת למעלה במקום.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואחשלי תודה על העזרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() תאמין לי שאתה לא רוצה להשמין.מה שאתה רוצה זה לעלות במאסה.במאסט שריר וכמה שיותר.
אין לך כסף לאבקה חלבון? ולטונה יש? אבקת חלבון זה יותר זול מטונה. בכל מקרה תתחיל לקרא מאמרים באתר על עלייה במאסה. תבנה לאצמך תפריט ותתחיל ליגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה שלי לעלות במאסת שריר זאת היתה הכוונה שלי , ושמע טונה אחי אמא משלמת , אם אני אגיד לה לקנות לי חלבונים היא תביא לי בעיטה חח וזה לא קצת קשה לבנות לעצמי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמור להיות כזה מסובך למרות שאתה לא חייב לבנות לעצמך תפריט אם אתה במאסה... תקפיד לאכול מספיק חלבון, אל תחסוך בפחמימות, תשתדל להוריד כמה שיותר שומן ולהחליף בשומן איכותי.
אם בכל זאת אתה רוצה לבנות לעצמך תפריט, תקרא מאמרים תבין כמה קלוריות אתה צריך לצרוך ביום, כמה משומן, וכמה מפחמימות. בסוף תעלה לפה את התפריט שלך עם כל הנתונים, ויחדדו לך אותו יופי... לא חסר פה מומחים יום טוב.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זו עובדה- מנת חלבון מאבקת חלבון זולה יותר מטונה\ביצים\בשר\גבינות.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה לא לאכול טונה? בגלל שארית הכספית קופסה אחרי אימון יכולה להזיק לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טונה לא מזיק תלוי כמה אתה אוכל..אם תאכל כל יום זה לא ממש טוב
מספיק פעמיים 3 בשבוע אני חושב אתה יכול לחלק את הקופסא ולהוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני יגיד לך תאמת אני מתאמן כבר שנה ו2 חודשים ופעם אחת לא השתמשתי האבקות חלבון הכל מטונה וקוטג' עכשיו אני לא העלתי לפה תמונות בחיים אבל אני יכול להבטיח לך שגדלתי בצורה מפחידה כי חלבון זה חלבון אני יארגן איזה צלם אני יעלה לפה תמונות קצת שיתרשמו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל כל יום קופסאת טונה...מה הכספית יכולה לגרום לי??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם אוכל טונה כל יום מה הבעיה עם זה ? ומה הכספית עושה?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים לא טעמתי אפילו אבקת חלבון ועיליתי כבר 5 קילו מאז זחזרתי להתאמן אחרי הפסקה של חצי שנה.
או בקיצור, 5 קילו בחודש וחצי. וזה רק מטונה חזה עוף הרבה הרבה! קוטג' בקטנה....