|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני מתאמן משהו כמו חודשיים וקצת עכשיו יש לי תוכנית Ab
אממ אני לא מבין משהו פה כאילו נגיד אני עושה את A ביום ראשון ואז יום מנוחה ובשלישי עושה את B אז שוב מנוחה ושוב את A כאילו רק ביום ראשון וחמישי אני עושה את A ופעמים את B זה נשמע לי לא טוב כל כך אולי אני לא מסדר את זה טוב ? כי לא הגיוני כל כך הרבה זמן מנוחה בין כל סוג שרירים תודה לעזורים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה אמור להיות כך:
יום ראשון- A יום שני- B יום שלישי-מנוחה רביעי-a חמישי-b שישי-מנוחה שבת-מנוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
תוכנית Ab ארבע פעמים בשבוע ניתן לבצע בחלוקות הבאות: שתי ימי עבודה יום מנוחה שתי ימי עבודה יומיים מנוחה: Abxabxx שתי ימי עבודה יום מנוחה: Abx יום עבודה יום מנוחה: Axbx
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אבל זה יוצא שאתה נח איזה 3 ימים זה נשמע לי מוגזם , כאילו שהשריר נח יותר מדי זמן אתה לא תשנה משקלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה ואז שבוע שני אני עושה AXBXAXB XAXBXAX יוצא שכול יומים יש אימון
![]() |