|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתי לעשות שינוי, לרדת במשקל ולהתחיל להתאמן.
גובה - 1.775 משקל - 82 בן 14.. מחר אני נפגש עם תזונאית כדי שהיא תתן לי תפריט.. עכשיו השאלה שלי אם זה לעשות רק אירובי עד שאני אוריד במשקל ואשרוף גם את השומן שעל הגוף שלי? בשבוע האחרון התחלתי לנסות לעשות כל יום שעה אירובי בין אם זה שעה בהליכון במכון, או שעה רכיבה על אופניים או לחלופין אימון קרב מגע שהתחלתי להתאמן.. בקיצור, לעשות רק אירובי? בלי אימונים על השרירים.. ואז אחרי שאני אוריד במשקל להתחיל עם האימון שרירים והפיתוח גוף... ועוד שאלה שלי זה אם אני אעשה הרבה אירובי, ירד לי השומן למשל שבצדדים של המותניים וכל השומן בבטן וקצת בחזה ? אני קצת לא מובן אבל לא נורא.. צילמתי גם תמונה שתבינו ת'מצב S: Gling Gling תודה לעוזרים וסליחה על החפירה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשאלה השניה, הכל קשור אך ורק לתפריט ולמאזן הקלורי. אם תעשה אירובי ותאכל כמו חמור לא יעזור לך שום אירובי. לך לתזונאית ותחזור ותפרסם את התפריט שהיא הביאה לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד לך על זה שהחלטת שאתה מתחיל שינוי אז קודם כל שיהיה בהצלחה.. לפי דעתי תכניס מעכשיו אימונים קלים ולא עצימים של משקולות בין אם זה להתחזק או בין אם זה להרגיל תגוף לעתיד.. אל תשכח שככל שיש לך יותר מסת שריר הגוף שלך יצרוך יותר קלוריות לתיחזוק וההרזיה יותר קלה.. בקשר למקומות שירד לך השומן בהם זה עניין גנטי .. כל אדם צובר שומן באזורים אחרים ויכול להיות שיש אזורים שיקח לשומן שם יותר זמן לרדת פשוט תתחיל את הדיאטה כמו שצריך ואל תתייאש... התוצאות יגיעו.. שיהיה בהצלחה גבר
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במצב הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב
תתחיל להתמיד גם אירובי גם אנאירובי אתה תתפתח עם הזמן ועם הגיל אתה במצב התחלה מצויין בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() 16-17% שומן
תוך 3-4 חודש לפי הספר אתה בובה. ד"א דיאטנית בקופת חולים רק תעשה את המצב שלך גרוע יותר , תתחיל לקרוא פה מאמרים אתה תקבל יותר האמן לי , בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז שאני מקבל את התפריט לכתוב לכם אותו פה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אם תרצה בשביל הצחוקים תגיד לדיאטנית שאתה רוצה דיאטה דלת פחמימות עם 160 גרם חלבון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() הולכים למכון בשביל משקולות ואירובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכסף לא מדאיג אותי כי זה לא עולה לי זה כלול בביטוח בריאות או משהו.. אני אלך מחר, במרפאה שנמצאת בה הדיאטנית אמרו לי קודם ללכת לרופא שהוא גם בודק משהו לאיזה שעה, ואז ישר הדיאטנית... אני אכתוב לכם את התפריט פה ואתם כבר תגידו מה דעתכם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() באימון אינטסיבי אתה תשרוף הרבה קלוריות ותעלה במאסת שריר(עם תזונה נכונה בהתאם) אז למה לעשות רק אירובי?
![]()