ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   איך אני מתחיל + תמונה.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=18530)

NEATEYE 05-09-07 17:40

איך אני מתחיל + תמונה..

החלטתי לעשות שינוי, לרדת במשקל ולהתחיל להתאמן.

גובה - 1.775
משקל - 82
בן 14..

מחר אני נפגש עם תזונאית כדי שהיא תתן לי תפריט..
עכשיו השאלה שלי אם זה לעשות רק אירובי עד שאני אוריד במשקל ואשרוף גם את השומן שעל הגוף שלי?
בשבוע האחרון התחלתי לנסות לעשות כל יום שעה אירובי בין אם זה שעה בהליכון במכון, או שעה רכיבה על אופניים או לחלופין אימון קרב מגע שהתחלתי להתאמן..

בקיצור, לעשות רק אירובי? בלי אימונים על השרירים.. ואז אחרי שאני אוריד במשקל להתחיל עם האימון שרירים והפיתוח גוף...

ועוד שאלה שלי זה אם אני אעשה הרבה אירובי, ירד לי השומן למשל שבצדדים של המותניים וכל השומן בבטן וקצת בחזה ?

אני קצת לא מובן אבל לא נורא..
צילמתי גם תמונה שתבינו ת'מצב S:

Gling Gling

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה..

Danzig 05-09-07 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי neateye
בקיצור, לעשות רק אירובי? בלי אימונים על השרירים.. ואז אחרי שאני אוריד במשקל להתחיל עם האימון שרירים והפיתוח גוף...

ועוד שאלה שלי זה אם אני אעשה הרבה אירובי, ירד לי השומן למשל שבצדדים של המותניים וכל השומן בבטן וקצת בחזה ?

למה ללכת למכון ולעשות רק אירובי שאתה יכול לעשות אימון רגיל + אירובי? אימונים יכולים רק לעזור ולהועיל.
בקשר לשאלה השניה, הכל קשור אך ורק לתפריט ולמאזן הקלורי. אם תעשה אירובי ותאכל כמו חמור לא יעזור לך שום אירובי.
לך לתזונאית ותחזור ותפרסם את התפריט שהיא הביאה לך.

דנדין 05-09-07 18:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NEATEYE
החלטתי לעשות שינוי, לרדת במשקל ולהתחיל להתאמן.

גובה - 1.775
משקל - 82
בן 14..

מחר אני נפגש עם תזונאית כדי שהיא תתן לי תפריט..
עכשיו השאלה שלי אם זה לעשות רק אירובי עד שאני אוריד במשקל ואשרוף גם את השומן שעל הגוף שלי?
בשבוע האחרון התחלתי לנסות לעשות כל יום שעה אירובי בין אם זה שעה בהליכון במכון, או שעה רכיבה על אופניים או לחלופין אימון קרב מגע שהתחלתי להתאמן..

אני קצת לא מובן אבל לא נורא..
צילמתי גם תמונה שתבינו ת'מצב S:

http://img162.imageshack.us/img162/7694/ssst1.jpg

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה..

כל הכבוד לך על זה שהחלטת שאתה מתחיל שינוי אז קודם כל שיהיה בהצלחה..

לפי דעתי תכניס מעכשיו אימונים קלים ולא עצימים של משקולות בין אם זה להתחזק או בין אם זה להרגיל תגוף לעתיד.. אל תשכח שככל שיש לך יותר מסת שריר הגוף שלך יצרוך יותר קלוריות לתיחזוק וההרזיה יותר קלה..

בקשר למקומות שירד לך השומן בהם זה עניין גנטי .. כל אדם צובר שומן באזורים אחרים ויכול להיות שיש אזורים שיקח לשומן שם יותר זמן לרדת פשוט תתחיל את הדיאטה כמו שצריך ואל תתייאש... התוצאות יגיעו..

שיהיה בהצלחה גבר

shmatul 05-09-07 19:04

אתה במצב הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב
תתחיל להתמיד גם אירובי גם אנאירובי
אתה תתפתח עם הזמן ועם הגיל אתה במצב התחלה מצויין בהצלחה

Moshe 05-09-07 20:19

16-17% שומן
תוך 3-4 חודש לפי הספר אתה בובה.
ד"א דיאטנית בקופת חולים רק תעשה את המצב שלך גרוע יותר , תתחיל לקרוא פה מאמרים אתה תקבל יותר האמן לי ,
בהצלחה.

maya 05-09-07 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
16-17%

ד"א דיאטנית בקופת חולים רק תעשה את המצב שלך גרוע יותר , תתחיל לקרוא פה מאמרים אתה תקבל יותר האמן לי ,
בהצלחה.

חח צודק עדיף באמת שתקרא מאמרים או תלך לתזונאי ספורט , תזונאית מקופת חולים תיתן לך תפריט של אדם רגיל שלא מתאמן כי הם פשוט לא יודעות במקרה הטוב היא תיתן לך אחרי אימון איזה 15 גרם חלבון ולזה היא תוסיף סלט

NEATEYE 05-09-07 20:55

אז שאני מקבל את התפריט לכתוב לכם אותו פה ?

maya 05-09-07 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NEATEYE

מומלץ

Moshe 05-09-07 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי neateye

לא חבל? זה יהיה עוד דיון של צחוקים דל דיאטניות של קופת חולים , ממליץ לך לא לבזבז את הזמן ואת הכסף שלך לפגישה דיאטנית של קופ"ח.
אבל אם תרצה בשביל הצחוקים תגיד לדיאטנית שאתה רוצה דיאטה דלת פחמימות עם 160 גרם חלבון

xLaes 05-09-07 21:14

הולכים למכון בשביל משקולות ואירובי.

NEATEYE 05-09-07 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
לא חבל? זה יהיה עוד דיון של צחוקים דל דיאטניות של קופת חולים , ממליץ לך לא לבזבז את הזמן ואת הכסף שלך לפגישה דיאטנית של קופ"ח.
אבל אם תרצה בשביל הצחוקים תגיד לדיאטנית שאתה רוצה דיאטה דלת פחמימות עם 160 גרם חלבון

אחי אני לא ישר פוסל..
הכסף לא מדאיג אותי כי זה לא עולה לי זה כלול בביטוח בריאות או משהו..

אני אלך מחר, במרפאה שנמצאת בה הדיאטנית אמרו לי קודם ללכת לרופא שהוא גם בודק משהו לאיזה שעה, ואז ישר הדיאטנית...

אני אכתוב לכם את התפריט פה ואתם כבר תגידו מה דעתכם..

SkyLiNe 07-09-07 09:47

באימון אינטסיבי אתה תשרוף הרבה קלוריות ותעלה במאסת שריר(עם תזונה נכונה בהתאם) אז למה לעשות רק אירובי? :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ