|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כהמשך להודעה בפורום תזונה, על הבעיות שלי שאני לא מתפתח חח, אכתוב פה את תכנית האימונים שלי.
למי שמעוניין לקרוא מה קרה בפורום תזונה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=29073 אז... כזכור אני בן 18, 1.95, ושחיף מוזר - 70 ק"ג. אני עובד עם תכנית ABC במתכונת של חמישה עד שישה אימונים בשבוע (abcxabcx) מתאמן שנתיים, מגוון עם התוכניות, כל חודש וחצי-חודשיים מחליף תוכנית אימונים, לוקח מנוחה טוטאלית כל כמה חודשים (שלושה חודשים לערך) ומפגיז כמו שצריך, רק שאין תוצאות, וכאן אני צריך את עזרתכם. אז הנה התוכנית: A - חזה ויד אחורית: בנץ' פרס עם מוט - פירמידה של 4,6,8,10. פלייס בשיפוע חיובי - 3x8 בנץ' פרס עם מוט בשיפוע שלילי - 4x6 פרפר במכונה 2x6-8. לחיצה צרפתית עם מוט W - 3x6-8 פשיטת מרפקים בכבל קרוס - 3x8 קיקבק - 2x10 מקבילים לסיום - 2xMax סוגר עם ריצה של 20 דק'. B - גב, בייספס ובטן: פולי עליון לעורף - 4x6 פולי עליון צר לחזה עם מוט V כזה חח - 4x10 פולאובר 3x8-10 מתח 2xMax (בסביבות ה5-7 כי זה בסוף האימון). כפיפת מרפקים בישיבה עם מוט W - 3x6 כפיפת מרפקים עם דאמבלס עם סיבוב היד תוך כדי התנועה - 3x8 סופרסט של כפיפה באחיזה הפוכה עם מוט W או מוט ישר 10 חזרות יחד עם כפיפה בישיבה (יד יד) כאשר המרפק מונח על הברך 8 חזרות - כל זה לשני סטים שראגס 3 סטים של 10 חזרות בטן עם משקל 3x10 אלכסונים 3x10 C - רגליים וכתפיים: סקוואט חופשי - 4x8 דדליפט - 4x6-8 כפיפת ברכיים במכונה - 3x10 תאומים בלגפרס - 3x12 מיליטרי פרס - 4x8-10 סמית' משין לעורף (לחיצת כתפיים שכזאת) - 3x6 הנפה לצדדים - 2x8 תרגיל לכתף אחורית - 3x12. ריצה 20 דק'. להזכירכם - אין עליה במשקלים, אני מ-י-ו-א-ש כבר... תודה רבה!!!