|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם!
חבר שלי יש לו בעיה רצינית בין שני הידים הבדל של 4 ס"מ בין הידים ![]() ![]() תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() 4?
4?? 4??? 4?!?!?!?!?!!?!?!?! שימשיך להתאמן אבל בעיקר תרגילים שמערבים את שתי הידיים ושיפעיל יותר עומס על היד הקטנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 4ס "מ ??? פיי אצלי רק 1
ממשכים להתאמן רגיל יתאזן איכשהו לא ??
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כן...בעיה רצינת. מצד אחד היד החזקה ממשיכה לגדול ולהתחזק והיד השניה קצת פחות צריך לאזן אותה לשניה ולשפר 4 ס"מ זה וואחד עבודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבדל של ס"מ , ס"מ וחצי לא רציני אבל הבדל כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תחשוב על זה, היד החלשה יותר, חלשה יותר, נכון? אז בכל תרגיל עם משקל שווה, קשה לה יותר, היא עובדת קשה יותר, מתאמצת יותר, הווה אומר תגדל יותר.... תן לזמן לעשות את שלו, הן יתאזנו.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במצב כזה לא כדי לאמן אחרת קצת הידים? זאת אומרת עומס יותר חד על היד השניה כמו שאמרו פה עד שפחות או יותר הן יתאזנו כי אם הוא יעבוד כרגיל אני חושב שתמיד ישאר מרווח כזה אולי יצליח לאזן 2-3 אבל זה עדיין גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() יש מצב שהוא מדד את רגל שמאל ואת יד ימין חחח 4 סנטים פיי יחי ההבדל הגדול...
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() אבל יכול להיות שהבעיה נגרמה כי בכל התרגילים שמערבים שתי ידיים הוא נטה עם הגוף יותר לצד של היד החזקה או שהתרכז יותר בלהרים את המשקל עם היד החזקה וכך היא קיבלה גירוי חזק יותר ואז עם הזמן ההבדל בין הידיים גדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב גדול..אני לא מתאמן איתו אני אשאל איתו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בתרגילים מבודדים על הידיים שייתן דגש על היד החלשה ואת היד החזקה יאמן פחות או שפשוט הזמן יעשה את שלו כמו שאמר אלווישן , גם אצלי יש הבדל בין יד ימין לשמאל , כי כשהייתי קטן יותר התאמנתי בבית וכמו מטומטם אימנתי עם דאמבלים רק את יד ימין :):):):) ועכשיו יש ביניהם הפרש של 3-2 סנטימטר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לו לעבוד בfbw שלוש פעמים בשבוע, כשאת היד החזקה יאמן פעמיים בשבוע ואת החלשה שלוש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כשהתחלתי היה לי הבדל של 2 ס"מ ככה.. עשיתי משקל ש-2 הידיים עומדות בו ובסופו של דבר זה הצטמצם, לא לגמרי כי אחרי הכל כל פעולה שאני עושה זה עם יד ימין ככה שיש הבדל של 0.8 ס"מ לטובתה
אממ, שיקח את המשקל המקסימלי שהוא יכול עם יד שמאל ושיקרע אותה, לא נראה לי שאקסטרה עבודה על יד שמאל תהיה הכרחית..
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד תהיה אי-סימטריה אבל 4 סנטימטר?!?!?!
wtf!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() 4 זה כבר ממש טירוף, הייתי מפסיק לאמן את הגדולה לאיזה חודש חחח...