ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הבדל רציני של 4 ס"מ ביד הידים עזרה(לא אני) (https://israelbody.com/showthread.php?t=18122)

PcGunMan 30-08-07 21:34

הבדל רציני של 4 ס"מ ביד הידים עזרה(לא אני)

שלום לכולם!

חבר שלי יש לו בעיה רצינית בין שני הידים הבדל של 4 ס"מ בין הידים:(:ohmy: ומה עושים במצב כזה זה פשוט טירוף אפילו היד השניה מרימה יותר משקל, זה היה ברור לי שצריך ללכת לפי היד החלשה אבל מה עושים בשביל לאזן אותם?

תודה רבה!

Troya 30-08-07 21:36

4?
4??
4???
4?!?!?!?!?!!?!?!?!

שימשיך להתאמן אבל בעיקר תרגילים שמערבים את שתי הידיים ושיפעיל יותר עומס על היד הקטנה

Mad_dog 30-08-07 21:37

4ס "מ ??? פיי אצלי רק 1

ממשכים להתאמן רגיל יתאזן איכשהו לא ??

PcGunMan 30-08-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
4?
4??
4???
4?!?!?!?!?!!?!?!?!

שימשיך להתאמן אבל בעיקר תרגילים שמערבים את שתי הידיים ושיפעיל יותר עומס על היד הקטנה

תודה,:jockey:
כן...בעיה רצינת.
מצד אחד היד החזקה ממשיכה לגדול ולהתחזק והיד השניה קצת פחות צריך לאזן אותה לשניה
ולשפר 4 ס"מ זה וואחד עבודה

PcGunMan 30-08-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog
4ס "מ ??? פיי אצלי רק 1

ממשכים להתאמן רגיל יתאזן איכשהו לא ??

לא חושב שאתה נמצא במצב כזה:dry:
הבדל של ס"מ , ס"מ וחצי לא רציני אבל הבדל כזה

Elevation 30-08-07 21:41

תחשוב על זה, היד החלשה יותר, חלשה יותר, נכון? אז בכל תרגיל עם משקל שווה, קשה לה יותר, היא עובדת קשה יותר, מתאמצת יותר, הווה אומר תגדל יותר.... תן לזמן לעשות את שלו, הן יתאזנו.

PcGunMan 30-08-07 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
תחשוב על זה, היד החלשה יותר, חלשה יותר, נכון? אז בכל תרגיל עם משקל שווה, קשה לה יותר, היא עובדת קשה יותר, מתאמצת יותר, הווה אומר תגדל יותר.... תן לזמן לעשות את שלו, הן יתאזנו.

תודה על התגובה,
במצב כזה לא כדי לאמן אחרת קצת הידים? זאת אומרת עומס יותר חד על היד השניה כמו שאמרו פה עד שפחות או יותר הן יתאזנו כי אם הוא יעבוד כרגיל אני חושב שתמיד ישאר מרווח כזה אולי יצליח לאזן 2-3 אבל זה עדיין גדול

דנדין 30-08-07 21:45

יש מצב שהוא מדד את רגל שמאל ואת יד ימין חחח 4 סנטים פיי יחי ההבדל הגדול...

Elevation 30-08-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
תודה על התגובה,
במצב כזה לא כדי לאמן אחרת קצת הידים? זאת אומרת עומס יותר חד על היד השניה כמו שאמרו פה עד שפחות או יותר הן יתאזנו כי אם הוא יעבוד כרגיל אני חושב שתמיד ישאר מרווח כזה אולי יצליח לאזן 2-3 אבל זה עדיין גדול

לא לא, אל תנסה להגדיל ראש, כי רק תרע לעצמך. פרק ת'צורה במידה שווה והזמן יעשה את שלו.

Troya 30-08-07 21:48

אבל יכול להיות שהבעיה נגרמה כי בכל התרגילים שמערבים שתי ידיים הוא נטה עם הגוף יותר לצד של היד החזקה או שהתרכז יותר בלהרים את המשקל עם היד החזקה וכך היא קיבלה גירוי חזק יותר ואז עם הזמן ההבדל בין הידיים גדל

PcGunMan 30-08-07 21:49

יש מצב גדול..אני לא מתאמן איתו אני אשאל איתו

GaL-L 30-08-07 22:09

בתרגילים מבודדים על הידיים שייתן דגש על היד החלשה ואת היד החזקה יאמן פחות או שפשוט הזמן יעשה את שלו כמו שאמר אלווישן , גם אצלי יש הבדל בין יד ימין לשמאל , כי כשהייתי קטן יותר התאמנתי בבית וכמו מטומטם אימנתי עם דאמבלים רק את יד ימין :):):):) ועכשיו יש ביניהם הפרש של 3-2 סנטימטר

shahaflol 30-08-07 22:13

תגיד לו לעבוד בfbw שלוש פעמים בשבוע, כשאת היד החזקה יאמן פעמיים בשבוע ואת החלשה שלוש.

ArschGesicht 30-08-07 22:26

כשהתחלתי היה לי הבדל של 2 ס"מ ככה.. עשיתי משקל ש-2 הידיים עומדות בו ובסופו של דבר זה הצטמצם, לא לגמרי כי אחרי הכל כל פעולה שאני עושה זה עם יד ימין ככה שיש הבדל של 0.8 ס"מ לטובתה
אממ, שיקח את המשקל המקסימלי שהוא יכול עם יד שמאל ושיקרע אותה, לא נראה לי שאקסטרה עבודה על יד שמאל תהיה הכרחית..

wade5 30-08-07 23:20

תמיד תהיה אי-סימטריה אבל 4 סנטימטר?!?!?!
wtf!!!!!!

Yoshi-Moto 30-08-07 23:27

4 זה כבר ממש טירוף, הייתי מפסיק לאמן את הגדולה לאיזה חודש חחח...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ