![]() |
הבדל רציני של 4 ס"מ ביד הידים עזרה(לא אני)
שלום לכולם!
חבר שלי יש לו בעיה רצינית בין שני הידים הבדל של 4 ס"מ בין הידים:(:ohmy: ומה עושים במצב כזה זה פשוט טירוף אפילו היד השניה מרימה יותר משקל, זה היה ברור לי שצריך ללכת לפי היד החלשה אבל מה עושים בשביל לאזן אותם? תודה רבה! |
4?
4?? 4??? 4?!?!?!?!?!!?!?!?! שימשיך להתאמן אבל בעיקר תרגילים שמערבים את שתי הידיים ושיפעיל יותר עומס על היד הקטנה |
4ס "מ ??? פיי אצלי רק 1
ממשכים להתאמן רגיל יתאזן איכשהו לא ?? |
ציטוט:
כן...בעיה רצינת. מצד אחד היד החזקה ממשיכה לגדול ולהתחזק והיד השניה קצת פחות צריך לאזן אותה לשניה ולשפר 4 ס"מ זה וואחד עבודה |
ציטוט:
הבדל של ס"מ , ס"מ וחצי לא רציני אבל הבדל כזה |
תחשוב על זה, היד החלשה יותר, חלשה יותר, נכון? אז בכל תרגיל עם משקל שווה, קשה לה יותר, היא עובדת קשה יותר, מתאמצת יותר, הווה אומר תגדל יותר.... תן לזמן לעשות את שלו, הן יתאזנו.
|
ציטוט:
במצב כזה לא כדי לאמן אחרת קצת הידים? זאת אומרת עומס יותר חד על היד השניה כמו שאמרו פה עד שפחות או יותר הן יתאזנו כי אם הוא יעבוד כרגיל אני חושב שתמיד ישאר מרווח כזה אולי יצליח לאזן 2-3 אבל זה עדיין גדול |
יש מצב שהוא מדד את רגל שמאל ואת יד ימין חחח 4 סנטים פיי יחי ההבדל הגדול...
|
ציטוט:
|
אבל יכול להיות שהבעיה נגרמה כי בכל התרגילים שמערבים שתי ידיים הוא נטה עם הגוף יותר לצד של היד החזקה או שהתרכז יותר בלהרים את המשקל עם היד החזקה וכך היא קיבלה גירוי חזק יותר ואז עם הזמן ההבדל בין הידיים גדל
|
יש מצב גדול..אני לא מתאמן איתו אני אשאל איתו
|
בתרגילים מבודדים על הידיים שייתן דגש על היד החלשה ואת היד החזקה יאמן פחות או שפשוט הזמן יעשה את שלו כמו שאמר אלווישן , גם אצלי יש הבדל בין יד ימין לשמאל , כי כשהייתי קטן יותר התאמנתי בבית וכמו מטומטם אימנתי עם דאמבלים רק את יד ימין :):):):) ועכשיו יש ביניהם הפרש של 3-2 סנטימטר
|
תגיד לו לעבוד בfbw שלוש פעמים בשבוע, כשאת היד החזקה יאמן פעמיים בשבוע ואת החלשה שלוש.
|
כשהתחלתי היה לי הבדל של 2 ס"מ ככה.. עשיתי משקל ש-2 הידיים עומדות בו ובסופו של דבר זה הצטמצם, לא לגמרי כי אחרי הכל כל פעולה שאני עושה זה עם יד ימין ככה שיש הבדל של 0.8 ס"מ לטובתה
אממ, שיקח את המשקל המקסימלי שהוא יכול עם יד שמאל ושיקרע אותה, לא נראה לי שאקסטרה עבודה על יד שמאל תהיה הכרחית.. |
תמיד תהיה אי-סימטריה אבל 4 סנטימטר?!?!?!
wtf!!!!!! |
4 זה כבר ממש טירוף, הייתי מפסיק לאמן את הגדולה לאיזה חודש חחח...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ