|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
שאלה....
תגידו זה נכון שממשקולות ואימונים אתה לא גודל ? יענו אתה עוצר תגובה?
בגלל זה אני הפסקתי להתאמן אני לא רוצה לפגוע בגובה.. מה אתם מציעים לעשות ? אני בן 15 וחצי..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אימון בחדר כושר בצורה חכמה לא פוגע בגביהה
אין לך מה לדאוג כל עוד אתה לא מרים מישקלים קיצוניים הכל יהיה בסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משקלים קיצוניים ?!
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() גם אם אתה מרים משקלים קיצונים הגדילה לא תיפגע מקסימום תקבל איזה פריצת דיסק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר...
אז אחי איזה ימים הכי טוב להתאמן ומה בכל יום ככה? אני עשיתי יום ראשון חזה + גב שני : גב + רגליים שלישי : קדמית + אחורית אני מרגיש שהידיים בקושי השתפרו לי מה לעשות אז???
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למה עשית גב יומיים רצוף? תקרא מאמרים?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אה טעות עשיתי יום שני רגליים וכתפיים..
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בקשר לחלוקה זה אינדבדואלי כל אחד ומה שמתאים לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שאלו אותי מיליון אנשים אותה שאלה , והדבר הכי פוגע בגובה זה הדיאטת סלרי שהם עושים כדי להראות את הריבועים ולהיות רזים כמו בחורות
ממש לא משקולות , אתה יכול לעשות דדליפטים כל היום ( טוב לא סתם ככה צריך כמובן לאמן את ההתאוששות קודם ) ולא תיעצר לך הגדילה רק שאם תדבר בזמן שאתה מרים כמו כמה תקבל קילה משמיים בצדק כמו כמה שראיתי
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הרמת משקולות לא תפגע לך בגדילה. נקודה.
מה שכן יכול לפגוע בגדילה שלך זה פציעות קיצוניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() "בניגוד לאמונה הרווחת שאימוני כושר פוגעים בגדילה אומרת ד"ר קונסטנטיני שגם בספרות העולמית וגם במחקר ישראלי שעקב במשך 3 שנים אחרי גדילת תלמידים שהתאמנו לא נמצאה פגיעה בגדילה בעקבות האימונים."
היתרונות באימון כוח לילדים • אחוז גדול מבני הנוער שהנם בעלי עודף משקל יהיו גם מבוגרים שמנים ולפיכך לפעילות הגופנית חשיבות רבה. • צמצום הסיכון לפגיעות גופניות ותקצר זמן השיקום לאחר פציעה. • שיפור היציבה. • חיזוק השרירים והגברת כוח התנגדותם. • שיפור צפיפות העצם. • שיפור צפיפות העצם. • שיפור מיומנויות מוטוריות רגילות וספורטיביות. • שיפור בדימוי העצמי, מודעות והשפעות שונות הקשורות להיבט הפסיכולוגי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ---
|
![]() |
![]() |