![]() |
שאלה....
תגידו זה נכון שממשקולות ואימונים אתה לא גודל ? יענו אתה עוצר תגובה?
בגלל זה אני הפסקתי להתאמן אני לא רוצה לפגוע בגובה.. מה אתם מציעים לעשות ? אני בן 15 וחצי.. |
אימון בחדר כושר בצורה חכמה לא פוגע בגביהה
אין לך מה לדאוג כל עוד אתה לא מרים מישקלים קיצוניים הכל יהיה בסדר |
מה זה משקלים קיצוניים ?!
|
גם אם אתה מרים משקלים קיצונים הגדילה לא תיפגע מקסימום תקבל איזה פריצת דיסק
|
בסדר...
אז אחי איזה ימים הכי טוב להתאמן ומה בכל יום ככה? אני עשיתי יום ראשון חזה + גב שני : גב + רגליים שלישי : קדמית + אחורית אני מרגיש שהידיים בקושי השתפרו לי מה לעשות אז??? |
למה עשית גב יומיים רצוף? תקרא מאמרים?
|
אה טעות עשיתי יום שני רגליים וכתפיים..
|
ציטוט:
בקשר לחלוקה זה אינדבדואלי כל אחד ומה שמתאים לו |
שאלו אותי מיליון אנשים אותה שאלה , והדבר הכי פוגע בגובה זה הדיאטת סלרי שהם עושים כדי להראות את הריבועים ולהיות רזים כמו בחורות
ממש לא משקולות , אתה יכול לעשות דדליפטים כל היום ( טוב לא סתם ככה צריך כמובן לאמן את ההתאוששות קודם ) ולא תיעצר לך הגדילה רק שאם תדבר בזמן שאתה מרים כמו כמה תקבל קילה משמיים בצדק כמו כמה שראיתי |
הרמת משקולות לא תפגע לך בגדילה. נקודה.
מה שכן יכול לפגוע בגדילה שלך זה פציעות קיצוניות. |
"בניגוד לאמונה הרווחת שאימוני כושר פוגעים בגדילה אומרת ד"ר קונסטנטיני שגם בספרות העולמית וגם במחקר ישראלי שעקב במשך 3 שנים אחרי גדילת תלמידים שהתאמנו לא נמצאה פגיעה בגדילה בעקבות האימונים."
היתרונות באימון כוח לילדים • אחוז גדול מבני הנוער שהנם בעלי עודף משקל יהיו גם מבוגרים שמנים ולפיכך לפעילות הגופנית חשיבות רבה. • צמצום הסיכון לפגיעות גופניות ותקצר זמן השיקום לאחר פציעה. • שיפור היציבה. • חיזוק השרירים והגברת כוח התנגדותם. • שיפור צפיפות העצם. • שיפור צפיפות העצם. • שיפור מיומנויות מוטוריות רגילות וספורטיביות. • שיפור בדימוי העצמי, מודעות והשפעות שונות הקשורות להיבט הפסיכולוגי. |
---
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ