|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני עד היום הייתי מתאמן Ab כל יום כל השבוע..אבל זה נראה לי פסה...
ולא הייתי עושה רגלים גם... A-חזה יד קדמית B-יד אחורית גב C-כתפים רגלים אז ככה חזה שכיבות שמיכה רגיל פתוח 4x20-25 סגור כמו יהלום..4x10 הפוך שזה עם הידים אחד מול השני4x17 בשכיבה על המטה עם משקולות לצדדים 4x15 יד קדמית סופרסט בישיבה רגיל ואז ישר אחרי הפוך..3x10 פטישונים בישיבה3x12 יד קדמית בישיבה שאני נשען על הרגל ומרים3x10 גב מתח רגיל 4x10-12 מתח יד קדמית סגור כזה10x4 בשכיבה ולהרים ולהוריד אחורה 4x15 מסור 3x15 כתפים נשר לצדדים 3x8 הרמה יד יד 3x15 הרמה יד יד כתף אמצע3x15 דחיקה כלפי מעלה בישיבה 3x15 רגלים זה בעיה עד עכשיו לא עשיתי... חשבתי על כריעת ברך ם משקל ביד והתקופפות להרים להוריד עם משקל בידים.. אני ישמח אם תמליצו לי... ובטן אני מתאמן כל יום... רגיל 5x40 בטן 90 מעלות 5x40 לפעמים שיש לי כוח רגלים באוור 5x30 בטן תחתונה עם מטח להרים לאט עד לחזה להוריד 90 מעלות 3x10 בטן תחתונה על המטה 5x35-40 בטן תחתונה להרים גבוה ולהוריד 3x15 צדדים 5x35-40 מה אתם אומרים אני ישמח אם תמצליצו לי מה לשנות לתוצאה מקסימלית ואני יקח חצי שעה לפני אימון3 כדורים של חומצת אמינו של יוניברסל וישר אחרי אימון אותו דבר... תודה רבה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע קשה לעזור לך, מאוד לא ברור מה שרשמת. היית עובד Ab כל יום ועכשיו זה פאסה? תוכנית Ab היא לא תוכנית פאסה, היא תוכנית מעולה העובדת על כל שריר פעמיים בשבוע וניתן לעשות אותה בחלוקות שונות. ולא עובדים איתה כל יום כמו שרשמת, החלוקה הנורמאלית היא יומיים עבודה יום מנוחה או יומיים עבודה יום מנוחה יומיים עבודה יומיים מנוחה או יום עבודה יום מנוחה.
אני מניח שגם אתה מתאמן בבית, לא ידוע לאף אחד איזה ציוד ברשותך. מזה משקולות לצדדים על המיטה ובטן תחתונה על המיטה? למה על המיטה מי מתאמן על על המיטה? על המיטה הולכים לישון בלילה לא מתאמנים עליה, אולי אתה גם מחסה את כפות הרגליים בזמן האימון כי קצת קר ומניח את הראש על הכרית?, אין כזה דבר בטן תחתונה, הבטן זהו שריר אחד. תיכנס קצת לאתר הראשי, תקרא מאמרים שונים בנושא אימונים ותחכים, יש לך גם דוגמאות לתוכניות אימונים למתחילים בבית ובמכון. בהצלחה.