|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גוף יפה במיוחד אהבתי תבטן ..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גוף יפה מאוד.. חסר רגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() חטוב יפה מאוד, נראה מעולה כמו תמיד.
הרגליים דווקא נראות טוב, אולי חסרה קצת מאסה לגבי הגוף העליון אבל אין ספק שהוא טוב יותר מאשר היה לפני שנתיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה! אני חושב שהכל פרופציונלי והכל טוב חוץ מאשר הגב שמפגר קצת מאחור
החזה והכתפיים בהחלט הצד הכי חזק שלו גם הרגליים מצוינות! והידים עשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה חבל"ז!
צריך יותר עובי בפלג עליון של הרגליים.. בהצלחה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כתפיים מרשימות
חזה מרשים בכללי גוף מאוד יפה..חטוב, מאסתי, אסתטי. דווקא אהבתי את הרגליים ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מז זה מה קרה לו?
![]() ליפניי שנתיים היה הרבה יותר מרשים לדעתי פחות חטוב אבל יותר מסתי בהרבה! בכל מקרה בהצלחה לך אח יקר עם אתה קורא את זה תדע לך שאתה ורק אתה נתת לי מוטיבציה לעלות 31 קילו בלי חומרים בשנה וחצי יום יבוא ואני יודא לך על זה פנים מול פנים בהצלחה מכל הלב משה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה : והאמות גם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() הבן אדם הזה שפיץ רציני !!!!
יהיה לי כבוד לעמוד לידו על הבמה בשבת למרות שהוא יעשה לי בית ספר חחח אבל פעם ראשונה שיהיה בהצלחה לתותח הזה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() מעולה
![]()
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא השתפר ברמות , אני חייב לציין!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סתכל טוב ליפניי שאתה מגיב אני ראיתי את התמונות בערך 100 פעם כל אחת... + ראיתי אותו ליפניי שנה ומשהו http://www.ironman.co.il/gallery/cpg...ls.php?album=9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב מצויין! באמת נראה מצויין!
התקדמות טובה מאוד מהפעמים הקודמות.. יש פרופורציה! שרירי הבטן מצויינים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() חבר'ה חבר'ה ,להרגע , ראובן נראה מעולה.
אנחנו מדברים על קטגוריית הנוער ,והוא נראה בתור "נוער" יותר טוב מרוב המתחרים הבוגרים שיהיו שם ,הרגליים אומנם טיפה חלשות ,אבל מצד שני הוא עוד בחור נורא צעיר ,וקשה למצוא מישהו בגילאים האלו עם רגליים מרשימות מאוד (אם מישהו זורק את השם שלי לאויר עכשיו הוא מקבל באן ) , לראובן יש חזה וזרועות שאין לאף אחד בנוער , אבל כמו שיש לו את היתרונות שלו יש לו גם את החולשות שלו ,הבעיה של ראובן זה לא הגב אלא המותן ,המותן שלו יחסית רחבה מה שמוריד מאפקט ה"משולש" שלו ,וגורם לגב שלא להראות פחות גדול ממה שהוא ,בנוסף הגב קצת לא בפרופורציה לכיוון החזה . בנוגע לכמה גדול הוא נראה או לא נראה בתמונות האלו ,יכול מאוד להיות שהוא צולם לאחר דילול פחמימות ,מה שמסביר את המראה ה"חסר נפח " שאנחנו רואים פה,אני מאמין שאחרי העמסת פחמימות הוא יראה הרבה יותר טוב.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תגובה יפה ארבל
![]() סממיט, אני חושב שאתה טועה ובגדול ![]() קודם כל הוא לפני שנתיים הוא לא היה יותר טוב מהיום ,תצא מאשליה! ![]() אולי אנחנו יכולים להתווכח על כמה הוא השתפר אבל היום הוא נראה הרבה יותר טוב מלפני שנתיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שראובן יתן בראש ויקבל מקום ראשון!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הוא נראה מעולה,
אבל סתם להשוואה - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני דבק באופציית "דילול פחמימות " אני מסרב להאמין שהוא יעשה טעות ויוריד כל כך הרבה שריר.
![]() |