![]() |
גלריה חדשה של סולומון
|
גוף יפה במיוחד אהבתי תבטן ..
|
גוף יפה מאוד.. חסר רגליים
|
חטוב יפה מאוד, נראה מעולה כמו תמיד.
הרגליים דווקא נראות טוב, אולי חסרה קצת מאסה לגבי הגוף העליון אבל אין ספק שהוא טוב יותר מאשר היה לפני שנתיים. |
נראה חבל"ז!
צריך יותר עובי בפלג עליון של הרגליים.. בהצלחה. |
נראה מעולה! אני חושב שהכל פרופציונלי והכל טוב חוץ מאשר הגב שמפגר קצת מאחור
החזה והכתפיים בהחלט הצד הכי חזק שלו גם הרגליים מצוינות! והידים עשר |
כתפיים מרשימות
חזה מרשים בכללי גוף מאוד יפה..חטוב, מאסתי, אסתטי. דווקא אהבתי את הרגליים:) |
מעולה:sbb4:
|
מז זה מה קרה לו?:ohmy:
ליפניי שנתיים היה הרבה יותר מרשים לדעתי פחות חטוב אבל יותר מסתי בהרבה! בכל מקרה בהצלחה לך אח יקר עם אתה קורא את זה תדע לך שאתה ורק אתה נתת לי מוטיבציה לעלות 31 קילו בלי חומרים בשנה וחצי יום יבוא ואני יודא לך על זה פנים מול פנים בהצלחה מכל הלב משה:blush: |
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה : והאמות גם! |
הוא השתפר ברמות , אני חייב לציין!
|
סתכל טוב ליפניי שאתה מגיב אני ראיתי את התמונות בערך 100 פעם כל אחת... + ראיתי אותו ליפניי שנה ומשהו http://www.ironman.co.il/gallery/cpg...ls.php?album=9
|
חיטוב מצויין! באמת נראה מצויין!
התקדמות טובה מאוד מהפעמים הקודמות.. יש פרופורציה! שרירי הבטן מצויינים! |
חבר'ה חבר'ה ,להרגע , ראובן נראה מעולה.
אנחנו מדברים על קטגוריית הנוער ,והוא נראה בתור "נוער" יותר טוב מרוב המתחרים הבוגרים שיהיו שם ,הרגליים אומנם טיפה חלשות ,אבל מצד שני הוא עוד בחור נורא צעיר ,וקשה למצוא מישהו בגילאים האלו עם רגליים מרשימות מאוד (אם מישהו זורק את השם שלי לאויר עכשיו הוא מקבל באן ) , לראובן יש חזה וזרועות שאין לאף אחד בנוער , אבל כמו שיש לו את היתרונות שלו יש לו גם את החולשות שלו ,הבעיה של ראובן זה לא הגב אלא המותן ,המותן שלו יחסית רחבה מה שמוריד מאפקט ה"משולש" שלו ,וגורם לגב שלא להראות פחות גדול ממה שהוא ,בנוסף הגב קצת לא בפרופורציה לכיוון החזה . בנוגע לכמה גדול הוא נראה או לא נראה בתמונות האלו ,יכול מאוד להיות שהוא צולם לאחר דילול פחמימות ,מה שמסביר את המראה ה"חסר נפח " שאנחנו רואים פה,אני מאמין שאחרי העמסת פחמימות הוא יראה הרבה יותר טוב. |
תגובה יפה ארבל:sbb4:
סממיט, אני חושב שאתה טועה ובגדול:blush: קודם כל הוא לפני שנתיים הוא לא היה יותר טוב מהיום ,תצא מאשליה!:wiggle: אולי אנחנו יכולים להתווכח על כמה הוא השתפר אבל היום הוא נראה הרבה יותר טוב מלפני שנתיים:jockey: |
תגובב
קודם כל גוף בן בן :):):):).
דבר שני לפניי שאתם מגיבים על הרגליים שלו תסכלו על הרגליים שלכם. בנאבאא ובכלל בעולם פיתוח הגוף יותק קל לקבל מאסה ברגליים ויותר קשה לעצב אותם שיראו את כל סיבי השריר, הוא ניראה חטוב ויבש ברגליים והוא יקבל על זה לא מעט כבוד מהשופטים. מאסה לא שווה כלום אם אין חיטוב עיצוב וייבוש זה מה שנותן לשריר את היופי שלו. הוא הולך לזכות 1-3 בצעירים ואני בטוח בזה. |
ציטוט:
עריכה: או שאתה מתכוון למשהו אחר שאתה אומר שיותר קל לקבל מסה לעומת החיטוב והיבוש שלהם? |
ציטוט:
לשם שינוי אנחנו מסכימים ,הרגליים שלו באמת נראות מעולה |
ראיתי אותו שלשום בחנות, יבש כמו הנגב.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ