|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני יודע שלחלקכם הנושא הזה ייראה בדיחה אבל אמא שלי קנתה לא מעט דברים בבית מרקחת וקיבלה תוסף של אבץ מגנזיום וסידן בכדור אחד של "דרך חיים".
אני בזמנו רציתי לקנות את ה-zma שמכיל גם הוא אבץ ומגנזיום אך ללא סידן... מה אתם אומרים שווה לקחת אותו בתור תוסף או שזה סתם יהיה חארטה בגלל הנוכחות של הסידן בכדור? ושאלה משנית,צריכת סידן בנוסף לאבץ ולמגנזיום היא כל כך קריטית? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() זה בסה"כ תוסף מזון של 3 מינרלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם ה-zma הוא תוסף של 3 ויטמינים אחי
אבץ מגנזיום וויטמין B6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפפפפפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() zma כמו שכבר אמרו לך פה זה שילוב של אבץ מגנזיום וויטמין b6. הכדור שיש לך לא מכיל ויטמין b6 ובנוסף הוא מכיל סידן, לכן הוא לא zma ולא תיהיה לו השפעה דומה.
בכל מקרה אכילה של סידן(בין אם זה מאוכל או מתוסף) עם zma היא לא נכונה מכיוון שהסידן יפגע בספיגת האבץ וכתוצאה מכך התיסוף של הzma לא יהיה אפקטיבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() זה ימנע ממך מלהרגיע למצבי חסר במינרלים שיש שם.. פעולה של Zma לא תהיה שם כמו שאמרו.. הסידן נקשר לאבץ וגם עם היה שם ויטמין B6 אז זה לא היה אפקטיבי.. בכל מקרה אין סיבה שלא תקח את זה.. שינוי כלשהו אל תצפה לראות..
ד"א גם בzma לא רואים שיפור כלשהו אם בכלל.. בזבוז כסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוף סוף תגובה ממצה ומפורטת תודה אחי... רק שאלה נוספת אם כולם אומרים שסידן מפריע לספיגת האבץ,מדוע החברה שייצרה את המוצר הזה עשתה כדור של אבץ מגנזיום וסידן? אני בטוח שהם עבדו עם מדענים והם לא מפגרים אז למה הם עשו את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה תיסוף של סידן ומגנזיום חשוב לבניית עצמות. לשאלה האם ZMA שווה משהו או לא - אז זה מאד אינדיוידואלי, על חלק זה משפיע על חלק לא. בכל מקרה אל תצפו מזה לעלות לכם תטסטוסטרון מעל לרמות הנורמליות כי זה לא. אם אתם מחפשים תוסף שיעזור לכם לשפר את איכות השינה שלכם אז זה תוסף מצויין ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() חייב להצטרף זה פשוט אחד התוספים הטובים במיוחד לשינה איכותית
מנסיון זה פשוט עוצם את העיניים 5 דקות אחרי שלוקחים אותו ונותן הרגשה של עייפות שכאילו אני ער יומיים רצוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מולטי ויטמין טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |