|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה בארוחה שאחרי אימון אוכלים תפוח אדמה פסטה או אורז
שזה פחממות פשוטות שיש להם יותר נטייה להשמנה...=\ אני מתכוון לארוחה שאחרי השייק והתמרים שעתיים אחרי אימון בעצם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זו לא פחמ' פשוטה זו פחמ' מורכבת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הסוג העיקרי של הפחמימות המורכבות הוא העמילן, המצוי בעיקר במזונות הבאים: לחם, קמח, דברי בצק, אורז, תירס, סולת, תפוחי-אדמה וקטניות. כדי שהעמילן שאנו אוכלים יוכל להתעכל, צריך הגוף לפרק אותו לסוכרים פשוטים. לכן, עיכול העמילן הוא תהליך ממושך וספיגת הסוכר ממנו אל מערכת העיכול היא איטית.
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תפוח אדמה פסטה ואורז זה פחממה מורכבת?!
ואו חשבתי שהיא פשוטה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() המבנה הכימי של הפחמימה לא קשור לא"ג שלה בהכרח. אנשים עושים הרבה פעמים את ההחלפה בין פחמימה מורכבת לפחמימה עם א"ג נמוך וזה בכלל לא מחייב. מכל מקום, אין בעיה לצרוך כאלה פחמימות, כמו שטאוס אמר הן לא גורמות להשמנה יותר מאחרות.
|
![]() |
![]() |