|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אהלן אני עכשו בתקופה של חיטוב
![]() הנה התפריט ארוחה ראשונה בה 10:00 בבוקר_ ביצת עין -2ביצים שלמות 3כפות קוטג חצי אחוז שומן 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה לא קל 1 מלפפון ירוק 12:00 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה לא קל 120 גרם פסטרמה דל שומן 4 פרוסות 2 כפיות טחינה ו2 ירקות 13:30 אימון 15:00 סיום אימון אבקת חלבון Perfect WHEY, החלבון הטהור 16:00 200 גרם חזה עוף הודו בשר כלשהוא דל שומן אל האש מטגן אם אחד כפית שמן 1 כוס אורץ מובשל הוא 1 כוס פירה אם 130 גרם 2 ירקות כלשהם 19:30 1 גביע קוטג חצי אחוז שומן 5 זיתים ירוקים 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה 23:00-22:30 1 קופסת טונה בשמן סחוטה היטב 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה לא קל 2 ירוקות כלשהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תחשב קלוריות חלבונים וכו'
תעבור מלחם לא קל ללחם קל אחרי אימון תוסיף גם תמרים/סוכר ענבים/בננה תוסיף עוד שומן טוב (רצוי מסוג אומגה 3 כי אין לך בתפריט) אגוזי מלך,זרעי פשתן, קפסולות שמן דגים וכו' ותנסה לגוון קצת במקורות לפחמימות חוץ מזה הכל טוב בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
את הארוחה של 19 ההיתי מעבירה לפני השינה ומורידה את הלחם או לפחות תחליף ללחם קל ואת הארוחה של 22 מעבירה במקום.
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() תודה
ותשמע אני אחרי האימון מוסיף למשקה 2 תמרים גדולים ושותה ישר אחרי האימון ובקשר ללחם אני יעבור לקל עוד עזרה אנשים זה טוב לחיטוב התפריט? ודרך אגב מישהוא יודע אם התוסף Perfect Whey עושה משהוא בקשר לסרטן תפו תפו ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() מקפיץ מישהוא יכול לעזור :\
|
![]() |
![]() |