|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים בנתים לא מתאמן , יש לי איזה מתיחה ברגל.
אני רוצה להתאמן 4 פעמים בשבוע עם התוכנית הזאת. A: חזה + יד אחורית: -------------------------- 1. לחיצת חזה במוט 5X6-12 2. לחיצת חזה בשיפוע חיובי במוט 4X10 3. פרפר - פלייס בשכיבה 3X12 4. מקבילים - 4XMAX 5. לחיצה צרפתית - 5X10-12 B: גב+טרפזים: ------------------- 1. מתח - 2XMAX 2. טי-באר - 4X10-12 3. פול-דאון מאחורי הראש - 3X10 4. http://exrx.net/WeightExercises/Lati...pPulldown.html 3X8-10 1. שראג עם דאמבלים - 4X12 C: כתפיים + יד קדמית: ---------------------------- 1. מיליטרי פרס - 3X10 2. לחיצת כתפיים עם דאמבלים - 3X8 3. הנפות לצדדים - 4X10-12 1. יד יד בפריצ'ר - 4X10 2. כפיפות מרפקים עם דאמבלים בשיפוע קטן - 3X12 3. כפיפות מרפקים עם מוט בעמידה - 3X10 *בטן פעמיים בשבוע - 2 תרגילים 3X15 תנו דעות, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכל נראה מצויין.
חוץ מרגליים יא חתיכת חפפן ![]() ![]() ![]() איפה הרגליים???
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() :p
חח אמרתי בהתחלה שיש לי איזה מתיחה ברגל בנתים ניתן לזה לנוח עדיף לא להתאמן על הרגליים לא ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אני לא יודע מהי חומרת המצב אבל יש לי תחושה שאתה תופס על זה טרמפ כדי לא לאמן רגליים.
איך שבא לך..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא אחי.. באמת שאני לא תופס טרמפ :]
זה משהו רציני לא סתם.. אני לא אחד שמחפף באימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד תגובות? התוכנית מושלמת?
:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תוכנית טובה.. אבל הייתי מוסיף קצת סטים פה ושם .. אני גם עובד ארבעה פעמים בשבוע אבל נותן יותר סטים..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני בד"כ מוסיף סופרסטים לכתפיים וליד אחורית שהם ממש חזקים אצלי..
אבל זה הבסיס של התוכנית, את התוספות אני מוסיף מדי פעם. |
![]() |
![]() |