|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חברי הפורם שלום רב,
חבר שלי הזמין לפני כמה זמן כל מני תוספי תזונה מארהב לפני כמה זמן, זמן רצר אחרי שהוא השמתש בהם התגלה אצלו לחץ דם גבוהה ככל הנראה אין קשר כי לאבא שלו התגלה לחץ דם גבוהה כשהוא היה צעחר אז זה כנראה תורשתי בכל מקרה הוא הוריש לי את התוספים שלו: Glutamine Powder של חברת "ON" כ750 גרם נשארו Kre-alkalyn 1500 של "Scifit" כ220 טבליות של 1500mg וחבילה של 15 Universal Animal Pak של חברת : Universal Nutricon האם מישהו מכיר את התוספים הנ"ל? מה אתם יכולים לספר לי עליהם?האם הם יכולים לגרום לנזק בריאותי? ואיך נכון להשתמש בהם? אם איזה רופא אני יכול להתיעץ לפני שאני מנסה אותם? אני מתאמן כבר ארבעה חודשים מאז שמלאו לי 18. 3-4 אימונים בשבוע. אני יכול גםלהוסיף לפי איזה תוכנית אם זה משנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() *Universal Animal Pak
יש לך בפנים 15 שקיות של כדורים תיכך כל בוקר שקית אחת.תשתה את כל הכדורים בבוקר כל יום שקית.(זה מולטי ויטמין) - אמור להיות להם רייח מסריח. *Glutamine Powder , זה גלוטמין טהור...אתה יכול לישתות 5 גרם (כפית) ליפני אימון 5 אחרי אימון ו-5 בבוקר.ביום שאין אימון רק 5 בבוקר. *Kre-alkalyn 1500 אם אני לא טועה זה קראטין מונוהידרייט בכדורים..רגיל... ביום של אימון כך 2 כדורים בבוקר 2 כדורים שעה ליפני אימון ו-2 אחרי ביום שאין אימון 2 כדורים בבוקר. *אין נזקים מהמוצרים האלה,תקפיד לישתות 3-4 ליטר מיים ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בגלל שהוא עוד לא הספיק לתת לך מוניטין אני יתךן לך כל הכבוד על ההשקעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ענו לך פה תשובה מעולה
אם לא תמיד אתה יכול דרך הרופא משפחה שלך ללכת לרופא ספורט
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רופא משפחה אל תלך למה בסופו של דבר הוא יגיד לך שלא כדאי לך לקחת תוספים וכו...
זה גם ידאיג את הורך (כמו שקרה לי) בסופו של דבר תרצה למכור את התוספים הללו תתיעץ בפורום אני בטוח יעזרו לך יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ראשית תודה על התשובה המושקעת
בלי לזלזל, על ה Animal Pak כתוב דווקא לקחת חצי שעה אחרי הארוחה של לפני האימון ולא כל יום :\ אז מי צודק? זו שאלה די משמעותית כי ככה הוא יספיק ל 5 שבועות. וכמו שאתה אמרתה לשבועיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא תמיד מה שכותבים על המארז הכי מדויק...וזה גם מאוד תלוי מה המטרה שלך
בפיתוח הגוף.
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה שלי היא פיתוח ארוך טווח אני רוצה להגיע לרמה מסויימת של שריריות ולהשאר בה לאורך שנים,ואף עשרות שנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() חח בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() כלומר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() תאכל,תתמאן,תישן טוב,תגדל טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() רק להיות בטוח שאתה יודע - כל התוספים האלו לא שווים כלום על עוד התזונה שלך לא נכונה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() לי נאמר שזה הפוך, מי שהתזונה שלו טובה לא צריך תוספים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() צריך תוספים או לא זה אישי ונתון להחלטה של הבנאדם
בכל מקרה עם תוספים מעפנים כאלה הייתי שוקל להעביר את הירושה הזאת הלאה... |
![]() |