|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כשנה וחצי ועד היום לא ממש התרכזתי באכילה נכונה .... בעצם בכלל לא.:dry:
אז ככה אני בן 17 וחצי שוקל 76 גובהה 1.76 ורציתי לבקש מכם עזרה לבניית תפריט עליה במאסה. אני מתאמן דיי רציני והעובדה שאני לא אוכל נכון דיי הורסת לי את הביצועים. קראתי הרבה מאמרים באתר וניסיתי ליצור לעצמי כמה תפריטים שיועילו לי אך לצערי הם לא יצאו ממש יעילים אז שוב אני מבקש את עזרתכם בבניית התפריט הנחוץ לגופי. ד.א יש לי בעיה באכילת מוצרי חלב כמו קוט'ג , חלב , וגבינה לבנה, אך יוגורט למשל אני יכול לאכול וגם גבינה צהובה אני יכול לאכול. הנה תפריט שבניתי שנראה לי פחות או יותר בסדר: ארוחת בוקר • טונה במים • 3 פרוסות לחם מלא/ קל • שקדים/ אגוזי מלך • 3 פירות/ירקות ארוחת ביניים • ביצה 1 • פסטרמה דלת שומן • 3 פירות / ירקות • 2 לחם מלא קל • שקדים/ אגוזי מלך ארוחת צהריים • פרגיות / עוף • 2 לחם מלא/קל • 3 פירות / ירקות • שקדים / אגוזי מלך • אורז/ פסטה/תפוחי אדמה ארוחת ערב • 2 ביציים • 3 פירות וירקות • שקדים /אגוזי מלך ארוחה לפני שינה • טונה במים • פירות +ירקות תודה רבה לכם על העזרה ושהיה לכם יום נעים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תחשב כמויות של פחמימות חלבונים ושמנים.
מה עם ארוחה לפני ואחרי אימון? לפני השינה תוסיף שומן איכותי ירק לא שווה לפרי אתה כותב בכול ארוחה 3 פירות או ירקות שזה קרוב ל 15 מנות ירקות זה אחלה כמה שאתה רוצה אבל לא פירות כי להם יש ערך קלורי וצריך לחשב
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תגידו איך אני יודע כמה גרם חלבון פחמימות ושומנים אני צריך ביום?
מאיזו כמות להתחיל? ( אני מתאמן כשנה וחצי) תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |