|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום המאמן נתן לי תוכנית חדשה
בתוכנית היה 10x3 מוט w ואחרי זה כפיפות עם משקולות בישיבה גם אותו מספר סטים. רציתי לשאול האם זה עובד על אותו שריר והאם התוכנית שהוא עשה מספיק טובה לפיתוח שריר, תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה נחמד, תגוון אבל בחזרות, את תתקע על 3*10, אתה יכול לעלות משקל ולעשות 8-6 חזרות.
לא חייב תמיד לעשות מה שרשום.
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() תשנה את החזרות.
באף תרגיל לכל שריר אל תתקע בטווח חזרות אחיד. תגוון תמיד בין 6-12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה סבבה אחי תודה
דרך אגב אנה התפריט שלי לפני אימון פרי ארוחת בוקר - אחרי אימון לחם, קופסת קוטג' - פירות יבשים 60 גרם. ארוחת צהריים : עוף או בשר 150 גרם. ירקות ולחם. ביניים: קופסת טונה או דג ערב: 2 ביצים נקניקיות. ערב אחרי : יוגורט. מה אני יכול לשנות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עדיף להתחיל מ8-12. ו...דוגמה: אם אתה עושה עם משקל 5 קילו 3 סטים 12 חזרות סבבה. עדיף שתעשה 10 קילו 3 סטים 8 חזרות, הבנת את העקרון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כה אחי תודה
אתה יכול בבקשה להגיד לי מה אני יכול לשנות בתפריט? וגם אני מרים שלוש קילו אחי יותר מידי כבד חמש |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל לגוון עד גבול הטעם הטוב..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול בבקשה להגיד לי על התפריט {: ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אין שומן איכותי,איפה הלחם ?,יש מעט חלבון. בקיצור שפר הכל. דוגמה. ארוחת בוקר. גביע קטוג' חצי אחוז שומן. 2-3 פרוסות לחם מחיטא מלאה כפית שמן זית 2 ירקות בניים\צהריים. 5 פרוסות פסטרמה דלת שומן 2 פרוסת לחם 2 ירקות כפית טחינה אחרי אימון טונה במים,קטוג',חזה עוף וכו'. אם יש לך שייק חלבון תוסיף לו תמרים זה יהיה מעולה או סוכר ענבים. בקיצור תעשה תפריט שמק'ס כל 3 וחצי שעות יצא לך לאכול. |
|
![]() |
![]() |