|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זאת נבואה מהגמרא,אז מי שמתכוון לצחוק שלא יגיב פה פשוט.
תענו תגובות ענייניות. הישקעתי פה קצת,אז תכבדו. טוב אז ככה,מה שאני כותב,כתוב בגמרא בצורה של פסוקים אחד אחרי השני בערך,ואני רושם תעיקר ומפרש לכם אותם. הפסוקים מדברים על התקופה שלפני ביאת המשיח,כפי שאתם יודעים כתוב בתורה,שהעולם נבנה רק ל6000 שנה,מה שאומר שאנחנו יחסית לקראת הסוף,ומה שאני כותב עכשיו אלו הסימנים שיהיו לקראת ביאת המשיח,הם יכולים להיפרס על פני מספר שנים,ואפילו יותר,אי אפשר לדעת בדיוק. (כל מילה מודגשת,זה ציטוט מהגמרא,ומה שיבוא אחריו זה הפירוש/הניסיון לפירוש לפחות) בעקבות המשיח (בסוף הגלות,לפני ביאת המשיח,הכוונה לפני ביאת המשיח יקרו הדברים הבאים) חוצפה יסגי (החוצפה תתרבה) ויוקר יאמיר (אינפלציה,מצב כלכלי ירוד,וכו') ומלכות תהפוך למינות (כלומר,תהיה ממשלה,ממשלת כפירה ולא תנהג על פי ההלכה היהודית) ואין תוכחות(יהיה קשה להוכיח אדם,במקום להתבייש ולהתנצל הוא יגיב בעזות) בית הועד(במקרה שלנו הכנסת) יהיה לזנות (במקום יהיו נדה,ועריות וכפירה,כולם ידברו בעד עצמם וידאגו לעצמם) והגליל יחרב(קטויושות מלחמות,קרבות באצבע הגליל) והגולן (לפעמים כתוב הגבלן) יאשם (יהיה שוממה,אולי הכוונה לפינוי לקראת נתינתו לסוריה?) ואנשי הגבול(מישמר הגבול? צבא יוניפיל?) יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחוכמת סופרים(תלמידי חכמים) תסרח(תמאס,תהיה מנודה בעיניי בני האדם) ויראי חטא(הדתיים) ימאסו (תדימתם תהיה מאוסה,זה קורה בצורה ברורה בימנו) והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו (יביישו) גדולים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב,בת קמה באמה,כלה בחמותה ופני הדור כפני כלב (זה פירוש ארוך,פשוט תעשו השוואה לימנו ותבינו את הפירוש לבד) והבן אינו מתבייש מאביו יש עוד מקומות ועוד נבואות,שפשוט מתאימות אחד לאחד לימינו,אבל נתתי לכם רק תמצית,יש עוד מלא דברים,ונבואות שכבר קרו. ותזכרו שכל זה נכתב לפני מאות שנים. שאלות,מענות יתקבלו בברכה.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |