|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה יש לי תוכנית AB שבניתי מתוכנית ABC ישנה ועזרה מחבר והתאמה למה שעוזר לי +-
אני איתה די הרבה זמן(4 חודשים~ אולי 3..) ואני מתחיל ממחר(ראשון) את אותה אחד רק אני מוסיף יום, עד עכשיו עבדתי AB שלוש פעמים בשבוע, כלומר זה יוצא כל אחד - A/B יוצא שעשיתי אותו 3 פעמים בשבועיים. בכל אופן בזמן האחרון זה יוצא לי די הרבה זמן - 1:45~ כולל בטן, בעיקר בגלל שהתרגילים התחילו לעייף אותי רצח תעברו עליה תראו אם יש איפה להוריד/להוסיף/לתקן, דרך אגב אני מוסיף עוד יום כי אני בעיקר רוצה להוסיף את הדגש לידיים שלי שעדיין קטנות ואני מתקרב לחיטוב(3-4 חודשים), אז אני תמיד מחפש איפה להוריד ומה להוסיף לידיים... תיקון לתוכנית (הודעה 8) A: חזה: בנץ בשכיבה 8-10-10-12 בנץ בשיפוע(כשהראש גבוהה מהרגלים) עם דאמבלים 8-10-10-12 פליס בישיבה(מכשיר) 8-10-12 יד אחורית: מקבילים 3*MAX פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה 8-10-10-12 כמו זה - פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים(Cable pushdown) - רק הפוך, אני מוריד במקום לעלות 8-10-12 יד קידמית: יד-יד בישיבה 8-10-12 Lever Preacher Curl 8-10-12 הרמת מוט לחזה בעמידה 8-10-12 B: גב: מתח 3*MAX חתירה בישיבה (מכשיר) 8-10-10-12 פולי עליון עם משולש 8-10-12 רגלים: סקווט (חופשי) 12-10-10-8 פיצר 8-10-10-12 פשיטת ברכיים 8-10-10-12 כתפים: לחיצת כתפיים בישיבה חופשי 3*12 הרמת מוט לסנטר בעמידה 3*12 Cable One Arm Lateral Raise 3*12 טראפזים: הרמת כתפים בעמידה עם דאמבלים 3*12 *בטן* זה גם בA וגם בB אופנים(למי שלא מכיר יד לרגל נגדית ואז השני כשמיישרים את הרגל הקודמת) 4*32 כפיפות בטן רגילות 13*4 כשהמנוחה היא 10 שניות בין אחד לאחד אני לא חושב שיש טעם יותר מזה, כשאני יגיע לחיטוב אני יעצים את זה... מקווה שהבנתם, ד"א איך החלוקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוכנית גרועה ביותר יותר מידיי סטים ותפסיק עם כל ה 12 10 8 6 4 2 זה פשוט הדבר הכי גרוע שיש
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שעוזר לי.. קשה לי לעלות בלי זה...
ואיפה/כמה להוריד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה המון סטים, אין פלא שאתה לא מצליח לעבוד ככה.
תעשה 9 סטים לשריר גדול ו-6 לשריר קטן. אתה בכלל מצליח להתאושש מאימון לאימון? הבטן צריכה להיות באימון אחד (בטן זה כמו כל השרירים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חזה זה קטן?
כי פחות מ8-9 זה קל לי מידי אני מניח שגם יד אחורית/קידמית וכתפים זה קטן - 6 זה לא מעט? כאילו במיוחד אם אני רוצה לתת דגש עליהם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור למשקל, אני מרגיש כאילו אני יכול לתת עוד סטים, כאילו שלא מיציתי את הגירוי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תיקנתי...
A: חזה: בנץ בשכיבה 4*10 בנץ בשיפוע(כשהראש גבוהה מהרגלים) עם דאמבלים 4*10 פליס בישיבה(מכשיר) 3*10 כתפים: לחיצת כתפיים בישיבה מוט חופשי 4*10 הרחקת משקולות לצדדים 3*10 יד אחורית: פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה 4*10 כמו זה - פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים(Cable pushdown) - רק הפוך, אני מוריד במקום לעלות עם חבל 3*10 בטן: אופנים(למי שלא מכיר יד לרגל נגדית ואז השני כשמיישרים את הרגל הקודמת) 4*32 כפיפות בטן רגילות 13*4 כשהמנוחה היא 10 שניות בין אחד לאחד B: גב: מתח 3*MAX חתירה בישיבה (מכשיר) 4*10 פולי עליון עם משולש 3*10 יד קידמית: יד-יד בישיבה 4*10 הרמת מוט לחזה בעמידה 4*10 רגלים: סקווט (חופשי) 4*10 פיצר 4*10 פשיטת ברכיים 3*10 טראפזים: הרמת כתפים בעמידה עם דאמבלים 3*12 איך זה? להוריד עוד? (כמובן אני במאסה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() למה בטן כל אימון? מה היא לא צריכה מנוחה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סתקל במתוקן
|
![]() |
![]() |
![]() |