|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תפריט מסה- עזרה
עד עכשיו לא היה לא תפריט קבוע...חשבתי להתחיל.
גיל:17 משקל:55 גובה 164 מאזן קלורי:1600 מאזן קלורי שאליו אני שואף להגיע:2200 *פעמיים ביום אני משתשמש בגיינר-נחשב 2 ארוחות: ביום אימון: בבוקר ואחרי האימון ביום ללא אימון: בבוקר ולפני השינה. *פ:פחמימה ח:חלבון ק:קלוריות ש:שומן איכותי *החלבון שמצויין-רק מלא כמובן. *השומן הלא איכותי לא יצויין בתפריט,כמו כן משקות קלים(קולה וכו') התפריט: בוקר:100 ג' גיינר-פ:65 ח:26 ק:400 ביניים(לפני אימון):100 גרם ש"ש+300 מ"ל חלב+יוגורט ביו 1.5%-פ:82 ח:16 ק:630 אחרי אימון/לילה: 100 ג' גיינר:פ:65 ח:26 ק:400 צוהריים:פיתה מחיטה מלאה/לחמינה מחיטה מלאה/אורז+150 גרם בשר/עוף+סלט גדול+100 גרם חומוס:פ:62 ח:24 ק:700 ש:29 ערב:חצי קופסות קוטג/טונה+2 ביצים+חופן אגוזי מלך+סלט גדול+פיתה/לחמניה מחיטה מלאה-פ:54 ח:28 ש:17 ק:500 סה"כ פחמימה:328 גרם סה"כ חלבון(מלא):120 גרם סה"כ שומן איכותי:46 קלוריות: 2630 כאן הבעיה..צריך לקצץ מאיפשהו זהו פחות או יותר..בניתי אותו תוך 5 דק' ואני בטוח שצריך הצעות ושיפורים.. תודה לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי למה אתה לא מחשיב שומן "לא איכותי" ומשקאות קלים...הגוף לא סופר אותם גם?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לי זה נראה בסדר...אתה רוצה לקצץ בקלוריות?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש לי שם יותר מידי...אבל אני לא רוצה לקצץ משני ארוחות הגיינר כי זה פשוט מאוד מקל עליי..לכן אני לא כ"כ מוצא מאיפה לקצץ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אולי תנסה לחלק את החומוס בעוד ארוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תקצץ בפחמימות
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן ועל כמה אחוז שומן אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח התאמנתי בעבר ועכשיו חזרתי..
חודש וחצי,בערך 12% |
![]() |
![]() |