|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() טוב סתכלו בינתיים ממה מורכב התפריט שלי עשיתי במחשבון של אולימפוס אז ככה
פריט --- גרם יוגורט 0% ---- 200 גרם חלב פרה 1% ---- 300 גרם קורנפלקס שיבולת שועל ללא סוכר ---70 גרם בננה ----- 100 גרם תפוח ----- 110 גרם שמן זית ---- 15 גרם חמאת בוטנים ---- 15 גרם טחינה ---- 15 גרם סלט ירקות --- 300 גרם טונה/אבקת חלבון --- 30 גרם סוכר ענבים --- 50 גרם / פרי אחר --- 100 גרם + ??? לחם מחיטה מלאה --- 150 גרם חזה עוף לא מבושל --- 200 גרם כללי: קלוריות-1906 חלבונים: 124 שומנים:47 פחמימות 238 אני בן 16 1.78 שוקל 62 מטרה מסה מתאמן 4 פעמים בשבוע השאלה שלי איך אני יכול להוסיף פחמימות וקלוריות?????? וכמה להוסיף????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() פחממה זה הדבר בכי קל להשיג,לחמניות,לחם,פיתות,פסטה,שיבולת שועל,קטניות,אורז
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באולימפוס יצא לך 1900 קלוריות בתפריט מסה? המצב קשה..
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תוסיף גם שומן וגם פחממות. אם אתה לא יכול לאכול יותר, פשוט תוסיף איזה שמן זית ואפילו שתיה מתוקה אם צריך.
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() פחמימות זה באמת לא בעיה לחם, אורז, פסטה, פירות\יבשים וכו
אם אתה לא רעב תאכל אגוזים שקדים זה שומן איכותי אבל יש בו המון קלוריות ודברים מועילים אחרים
![]() |
#6 |
|
![]() אני כבר אוכל 6 פרוסות לחם מלא אז עוד לחם לא נראה לי :/
וגם אני מעדיף דברים שלא צריך לבשל.... עכשיו שאני חושב על זה יש את העיגולי אורז מלא האלה שהם כמו קלקר. כמה כאלה זה 100 גרם? בטח זה יכול להוסיף לי איזה 80 גרם פחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אז 12 פריכיות כאלה זה 100 גרם???
כאילו צריך לאכול נגיד 12 ואז יהיה לי עוד 360 קלוריות ו 76 גרם פחמימות שזה סבבה מה שאני צריך זה אפשרי לאכול כל כך הרבה? זה לא נמאס או משהו? ויש גם את הפופקורן הזה שהוא רק עם 7 גרם שומן ל100 גרם. כאילו שקית זה 85 גרם וזה גם יצא איזה 350 קלוריות עם 64 פחמימות... איך זה מקור טוב??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אז 12 פריכיות כאלה זה 100 גרם???
כאילו צריך לאכול נגיד 12 ואז יהיה לי עוד 360 קלוריות ו 76 גרם פחמימות שזה סבבה מה שאני צריך זה אפשרי לאכול כל כך הרבה? זה לא נמאס או משהו? ויש גם את הפופקורן הזה שהוא רק עם 7 גרם שומן ל100 גרם. כאילו שקית זה 85 גרם וזה גם יצא איזה 350 קלוריות עם 64 פחמימות... איך זה מקור טוב??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הודעה קצרה ?! |
|
![]() |
![]() |