|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש כזה דבר?
יש לי שומן בבטן תחתונה מיותר, יכול להיות שהוא ירד רק אחרי ירידה לאחוז שומן ממש נמוך ? ונגיד וירדתי לאחוז שומן נמוך מאוד, ברגע של עליה באחוז השומנים יחזרו והצטברו באותם המקומות שהיו קודם ? או שזה יכול להשתנות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לכולם יש שומן באיזור הזה..
רק אם אתה ממש חטוב או שחיפי לא יהיה לך.. אל תצפה לפלאים בזמן הקרוב, השומן הזה מתנחל שם טוב טוב.
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם תעשה חיטוב קטוגני ו/או תשתמש בחומרים שאסור להזכיר פה, אז הוא יירד בלי פגיעה משמעותית בשריר. אם תעשה חיטוב רגיל... תגיע לנקודה בה בעיקר שריר יירד והשומן יישאר.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גם באחוזים של 10 עדיין יש טיפה שומן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() איזה חומרים אפדרין בשילוב של וינסטרול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה לעזאזל קשור עכשיו וינסטרול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קוביות תחתונות ? זה קשור הרבה לגנטיקה, אני יכול להגיד לך שאני בערך ב11 אחוז שומן ולא רואים ממש את הקוביות התחתונות שלי, אבל את ה4 למעלה רואים סבבה.
בכל אופן כדי שיראו אותן כמו שצריך אתה צריך להיות 7-8 אחוז מקסימום וכזאת טרחה לא שווה בשביל עוד זוג קוביות. שלא לדבר על כל הסבל והמאמץ והירידה בשריר .
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הכל עניין של גנטיקה
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
ו BK קשור וינסטרול הוא אנבולי הוא עוזר לעלות בשריר בזמן חיטוב שאתה שורף שומן וככה אתה לא פוגע בשריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם כתבתי מצב אפשרי.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אני על 12-13 אחוז ורואים 6 קוביות , כמובן שאת העליונות רואים יותר. ויש לי עוד שאלה, איך בעצם אפשר להגדיל את המסה של הקוביות ? לשים משקולות על החזה ולעבוד כרגיל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() זה לא כזה קל אבל כן עקרונית
צריך לעבוד עם משקולות לעשות כפיפות בטן עם משקל או אם יש לכם במכון מכונה ששמים משקל ועושים בטן וכאלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() כן עמית צודק זה תרגיל שהייתי עושה בתוכנית שעברה שלי זה תרגיל שרוני קולמן עושה אבל
הוא על הפנים לא אוהבתו בכלל הייתי עושה והייתי מרגיש תבטן ממש טיפה לא משנה כמה חזרות היתי עושה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שאני עושה את התרגיל הזה קשה לי לתת תחזרה העשירית מרוב שאני מרגיש את השריר והפאמפ שיש לי בבטן מטורף דווקא תרגיל טוב היתי במקומך בכל זאת מנסה שוב עם טכניקה שונה כי זה אחד התרגילים הכי טובים לבטן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכל מי שעזר וענה.
ד'א לא יצא לי לראות אנשים שקיבלו התקדמות רצינית בבטן במהלך אימונים, לרוב אנשים שהתקדמו בבטן זה ע"י הורדה של אחוז שומן , למישהו יש תמונות של מישהו שכן התקדם דווקא ? |
![]() |
![]() |