![]() |
שומן עיקש
יש כזה דבר?
יש לי שומן בבטן תחתונה מיותר, יכול להיות שהוא ירד רק אחרי ירידה לאחוז שומן ממש נמוך ? ונגיד וירדתי לאחוז שומן נמוך מאוד, ברגע של עליה באחוז השומנים יחזרו והצטברו באותם המקומות שהיו קודם ? או שזה יכול להשתנות ? |
לכולם יש שומן באיזור הזה..
רק אם אתה ממש חטוב או שחיפי לא יהיה לך.. אל תצפה לפלאים בזמן הקרוב, השומן הזה מתנחל שם טוב טוב. |
אם תעשה חיטוב קטוגני ו/או תשתמש בחומרים שאסור להזכיר פה, אז הוא יירד בלי פגיעה משמעותית בשריר. אם תעשה חיטוב רגיל... תגיע לנקודה בה בעיקר שריר יירד והשומן יישאר.
|
ציטוט:
|
גם באחוזים של 10 עדיין יש טיפה שומן..
|
איזה חומרים אפדרין בשילוב של וינסטרול?
|
מה לעזאזל קשור עכשיו וינסטרול?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קוביות תחתונות ? זה קשור הרבה לגנטיקה, אני יכול להגיד לך שאני בערך ב11 אחוז שומן ולא רואים ממש את הקוביות התחתונות שלי, אבל את ה4 למעלה רואים סבבה.
בכל אופן כדי שיראו אותן כמו שצריך אתה צריך להיות 7-8 אחוז מקסימום וכזאת טרחה לא שווה בשביל עוד זוג קוביות. שלא לדבר על כל הסבל והמאמץ והירידה בשריר . |
ציטוט:
זה הכל עניין של גנטיקה |
ציטוט:
ו BK קשור וינסטרול הוא אנבולי הוא עוזר לעלות בשריר בזמן חיטוב שאתה שורף שומן וככה אתה לא פוגע בשריר |
ציטוט:
סתם כתבתי מצב אפשרי. |
כרגע אני על 12-13 אחוז ורואים 6 קוביות , כמובן שאת העליונות רואים יותר. ויש לי עוד שאלה, איך בעצם אפשר להגדיל את המסה של הקוביות ? לשים משקולות על החזה ולעבוד כרגיל ?
|
זה לא כזה קל אבל כן עקרונית
צריך לעבוד עם משקולות לעשות כפיפות בטן עם משקל או אם יש לכם במכון מכונה ששמים משקל ועושים בטן וכאלה.. |
ציטוט:
|
כן עמית צודק זה תרגיל שהייתי עושה בתוכנית שעברה שלי זה תרגיל שרוני קולמן עושה אבל
הוא על הפנים לא אוהבתו בכלל הייתי עושה והייתי מרגיש תבטן ממש טיפה לא משנה כמה חזרות היתי עושה |
ציטוט:
שאני עושה את התרגיל הזה קשה לי לתת תחזרה העשירית מרוב שאני מרגיש את השריר והפאמפ שיש לי בבטן מטורף דווקא תרגיל טוב היתי במקומך בכל זאת מנסה שוב עם טכניקה שונה כי זה אחד התרגילים הכי טובים לבטן:) |
תודה לכל מי שעזר וענה.
ד'א לא יצא לי לראות אנשים שקיבלו התקדמות רצינית בבטן במהלך אימונים, לרוב אנשים שהתקדמו בבטן זה ע"י הורדה של אחוז שומן , למישהו יש תמונות של מישהו שכן התקדם דווקא ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ